"Unikt job som faglært maskinist på højteknologisk fregat!"

Profilbillede
dato


Har du sort svendebrev, en fagliguddannelse som Mekaniker, Smed, Klejnsmed, Skibsmontør, VVS’er eller har du andet svendebrev indenfor metalindustrien; Har du lyst til at komme ud i et arbejde med udfordringer, oplevelser og et unikt sammenhold, så er du den maskingast som vi søger!


Om os


HDMS Iver Huitfeldt er en af tre fregatter i IVER HUITFELDT-KLASSEN der alle hører under Søværnets 2. Eskadre, hvis primære formål er at opstille enheder til internationale maritime operationer i verdens brændpunkter. Fregatterne af Iver Huitfeldt klassen er højteknologiske skibe konstrueret til at løse en bred vifte af opgaver – nationalt såvel som internationalt.

I 2023 har skibet været igennem et længere træningsforløb, DANSARC, som afslutningsvis resulterede i en certificering af skib og besætning ved FOST, den britiske havariskole for NATO flådeenheder. HDMS Iver Huitfeldt hermed den nyest certificerede enhed, og dermed den skarpeste enhed i Søværnets 2. eskadre, klar til nye eventyr i 2024.

Programmet for 2024 byder heraf på international sejlads i både NATO og øvelses regi, med en række særdeles spændende og udfordrende aktiviteter inden for hele konfliktspekterets udstrækning.

På HDMS Iver Huitfeldt har vi kammeratskab og samarbejde som en del af vores DNA, og det, kombineret med faglig stolthed og en positiv tilgang, gør os i stand til at løse selv de mest komplekse opgaver! Vi er først og fremmest en militær arbejdsplads, og din primære funktion vil være marinesoldat, med alt hvad det indebærer. Du vil blive mødt af en robust og kampklar enhed som tager godt imod nye gaster og integrerer dem i besætningen og det unikke sammenhold.

Vi har i gennemsnit 120 sejldage om året uden for basehavnen i Korsør. Sejladsen indeholder operationer i danske og internationale farvande, typisk fordelt med øvelser af 10-20 dages varighed, patruljering i op til ca. 6 uger af gangen, og enkelte længere sejladser/operationer (med års mellemrum) på op til 3-4 måneders varighed. Uden for sejladsperioden og afspadsering vil du have daglig tjeneste eller vagt på skibet, mens det ligger til kaj ved basehavnen i Korsør.

Vi lægger vægt på fleksible rammer under ansvar, inden for de muligheder forsvarets fokus på tilpasning af opgaver og organisationen giver.Om stillingen


Teknik Divisionen (T-DIV) består af 8 Menige i El-sektionen og 10 Menige i Drift/Maskin-sektionen, 2 sergenter og 4 officerer. Fregatten er blandt Søværnets nyeste enheder og er i alle henseende en højteknologisk platform, hvor alle systemer er elektronisk overvåget. Fremrivningen består af MTU 8000 Dieselmotorer. Vores el produktion er sammensat med Leroy-Somer generator og Catepillar motor til at forsyne hele skibet. Derudover er skibet udstyret som en selvstændigt fungerende lille by med eget vandværk, rensningsanlæg, køleanlæg og centralvarmeanlæg. Du vil indgå som en del af T-DIV, der har til opgaver at reparere og vedligeholde alle mekaniske og elektriske systemer ombord. Du vil blive ansvarlig for dele af det tekniske udstyr, herunder reparationen, vedligeholdelsen og rengøringen af dette udstyr og det tilhørende område.

Vi kan tilbyde et alsidigt job med gode muligheder for udvikling, herunder et uddannelsesforløb med kurser i både ind- og udland der tager udgangspunkt i dine konkrete kompetencer og egne ønsker. Det betyder selvfølgelig også, at der må påregnes rejseaktivitet ud over den sejlende tjeneste.
Om dig


Du har en erhvervsuddannelse som er afsluttet med et svendebrev inden for fagretninger som f.eks.:
AUTO-/LASTVOGNSMEKANIKER
MASKINARBEJDER
SKIBSMONTØR
SKIBSBYGGER
SMED
VVS’ER

… Eller andet sort/el-teknisk svendebrev.

Vi søger en energisk og effektiv medarbejder, som er klar til at give en ekstra hånd, når der er travlt og, som med åbent sind, kan indgå i en ungt og omskifteligt miljø i en til tider hektisk hverdag med mange bolde i luften. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men også kunne indgå i et team.

For at komme i betragtning til stillingen skal du kunne gennemføre Søværnets Basisuddannelse (SBU – Værnepligt). Hvis du allerede har gennemført en basisuddannelse fra et af de andre værn (Hæren, Flyvevåbnet, Beredskabsstyrelsen eller Cyber) skal du gennemgå et kort omskolingsforløb. Med baggrund i en helbredsundersøgelse skal du desuden kunne vurderes egnet til international sejlads og til uddannelse som røgdykker. Ydermere stilles der krav til du kan sikkerhedsgodkendes, samt i øvrigt erklæres egnet til tjeneste som marinesoldat i international tjeneste.Ansættelsesvilkår

Stillingen er en marinekonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Korsør.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PL Mikey Ketel Jensen pr. mail: 2E-IVER-ELO@MIL.DK eller alternativt pr. telefon: 30169400.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail FPS-BDY@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 28. august 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM 2. Eskadre
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt.
Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.
2. Eskadre består af moderne højteknologiske luftforsvarsfregatter og antiubådsfregatter. 2. Eskadre arbejder kontinuerligt for at være en god og attraktiv arbejdsplads, og vores opgave som styrkeproducent er, at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at yde optimalt for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Frederikshavn, Flådestationen , 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6080655

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet