Jens Møller driver lokal cykelbutik på 30. år: “Jeg har nok gjort et eller andet rigtigt“

Møllers Cykel Shop tilbyder en bred vifte af services, herunder reparation af hjul til kørestole, knallerthjul, barnevogne, løbehjul og selvfølgelig cykelhjul. Jens Møller har endda en sjov anekdote om at have lappe et bildæk på et tidspunkt (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

På Søndergade i Frederikshavn har Møllers Cykel Shop i tre årtier været stedet for cykelentusiaster og beboere, der søger pålidelig og kyndig service.

Bag disken står Jens Møller, der startede i butikken ved en tilfældighed. Han var nemlig butikkens overbo tilbage i 90'erne:

"Jeg boede oven på cykelbutikken i Søndergade 7A. Dengang var jeg rejsemontør og havde en del ledighed, som jeg så tilbragte ved den gamle cykelhandler Leif Juhl."

"Vi blev enige om, at jeg skulle prøve at passe butikken, når de var på ferie, og det gik ikke så ringe endda. Jeg overtog cykelbutikken den 7. februar 1994, og har derfor snart 30 års jubilæum," fortæller den erfarne cykelhandler med et smil. 

Da Jens overtog butikken, måtte han håndtere pladsmangel og valgte at udvide sortimentet ved at integrere nabobutikken, som dengang var en frisørsalon.

Det gav mulighed for at få et større sortiment ind, herunder racercykler og mountainbikes, som tidligere ikke var en del af sortimentet.

Siden da er butikken dog flyttet til Søndergade 64, hvor den også ligger i dag. Her har Jens Møller gennem tiden haft fornøjelsen af at uddanne fem lærlinge.


"Nu er jeg nordjyde og ikke god til at rose mig selv, men.."
Møllers Cykel Shop har udviklet sig til en butik, der vægter kundeservice, konkurrencedygtige priser og hurtig levering højt. Jens Møller understreger vigtigheden af en god kundeoplevelse og professionel rådgivning om produkterne.

"Vi sætter stor pris på alle vores trofaste kunder, som vi har fået igennem årene. Vi kan hente og bringe kundens cykel, hvis ikke andet er muligt," siger Jens ydmygt.

Med et smil tilføjer han: "Nu er jeg nordjyde og ikke god til at rose mig selv, men jeg har trods alt været selvstændig i 30 år, så har jeg nok gjort et eller andet rigtigt alligevel, og har kunder med helt fra starten - flere generationer, og mange nye kommer til."

Møllers Cykel Shop tilbyder en bred vifte af services, herunder reparation af hjul til kørestole, knallerthjul, barnevogne, løbehjul og selvfølgelig cykelhjul. Jens Møller har endda en sjov anekdote om at have lappe et bildæk på et tidspunkt.

"Jeg kom til at sige til en kunde, at vi lapper alt med luft i, og så kom han med et bildæk - den fixede jeg også," fortæller Jens med et grin.

Selvom elcykler har vundet popularitet som det helt store salg i dag, er Møllers Cykel Shop stolte af at have et omfattende sortiment af forskellige cykeltyper og udstyr.

"Vi har et meget bredt sortiment af cykler: Børnecykler, shoppingcykler, citybikes, herrecykler, racercykler, mountainbikes, elcykler til både herrer og damer, MTB-elcykler, racer-elcykler. Vi har alt inden for udstyr til cyklen, endda også kurve til kæledyr. Stort udvalg i hjelme både til babyer, børn og voksne," remser Jens entusiastisk op.

Budskabet fra Jens Møller er simpelt: “Møllers Cykel Shop - vejen frem.”

I dag består Møllers Cykel Shop af to ansatte, og ligger i Frederikshavn på adressen Søndergade 64. Du finder meget mere om Møllers Cykel Shop v/Jens Donbæk Møller på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Møllers Cykel Shop