Gorm Topholt forlænger med White Hawks i to år

Foto: Frederikshavn White Hawks.
dato

Så kan vi med stor glæde offentliggøre endnu en forlængelse, og det endda for de næste to sæsoner. 27-årige Gorm Topholt tager en ny tørn i den hvide trøje, og har sat sin signatur på en to-årig forlængelse med klubben.

Gorm kom tilbage til klubben i sidste sæson, efter en afstikker til Odense, og den lille fighter spillede samtlige kampe i sæsonen. Det blev aldrig den sæson vi havde håbet på, men Gorm havde hele tiden hjertet med sig, og er en spiller der altid får publikum med sig.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler følgende om den to-årige forlængelse.

- Vi er glade for at holde på Gorm i de næste to sæsoner, da det altid er vigtigt at have White Hawks DNA i truppen. Det har han, og vi ved, at han altid giver alt hvad han har i sig. Gorm kommer hver eneste dag med et smittende humør, og den rutine han har opbygget, kommer til at spille en vigtig rolle de næste to år.

- Jeg har haft en god snak med ham, omkring hans fremtidige rolle, hvor han for alvor er en af de mest rutinerede spillere vi har, og vi ved, at han kan bidrage positivt i omklædningsrummet og på isen. Det er en vigtig forlængelse vi har foretaget her, og vi er glade for at have Gorm i truppen de kommende to år, lyder det fra sportschefen.

Selv siger Gorm Topholt om forlængelsen af kontrakten.

- Der er ingen tvivl om, at jeg er super glad for at have forlænget kontrakten med White Hawks. Det er min klub, så det betyder meget, at det er Frederikshavn jeg stadig skal være en del af. Vi ved alle at sidste sæson ikke var god, men jeg føler allerede der er ny gejst i truppen, og indstillingen er, at vi skal være meget bedre end sidste år. Så vi skal rejse os, og det skal vi i truppen og sammen med vores fans, som altid støtter os.

- Det er klart, hvis resultaterne er der, så kommer der endnu flere tilskuere, så det håber vi kan lykkedes, så vi kan få endnu flere i hallen til den kommende sæson, lyder det fra Gorm Topholt.

Den lille fighter er i fuld sving med sommertræningen, og vi ser alle frem til at få spillerne på is igen i august måned.

Kilde: Frederikshavn White Hawks | Elite Nord Frederikshavn
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.