Foreninger mærker opbakningen

Profilbillede
dato

Spar Nord Fonden har været i sit gavmilde hjørne ved at de har haft sat hele 100.000 kroner ekstra til side som en hjælp til Frederikshavn, Sæby og Skagen.

Pengene blev tildelt de forskellige foreninger i byerne, som en ekstra håndsrækning oven i de 900.000 kroner, der i forvejen er blevet givet ud tidligere på året af Spar Nord. Det er nemlig ikke kun arbejdsmarkedet, der blev ramt hårdt, da corona pandemien kom. Over alt i landet blev også et utal af foreninger sat på prøve, og har da også siden genåbningen haft svært ved at få det til at køre rundt. 

Derfor inviterede direktøren for Spar Nord Frederikshavn, Morten Kock, torsdag den 14. oktober 2021 ti foreninger velkommen indenfor. Her fik hver forening overrakt 10.000 kroner, som en ekstra hjælp og støtte. 

Bag udvælgelsen af de mange foreninger, der skulle modtage den ekstra støtte, stod bankrådsformand Jens Jørgen Calundan, bankrådsmedlemmer Inge Møller Thomsen og Leif Fredborg, borgmester Birgit Hansen samt Lars Slinger fra Der Nordjyske Mediehus. 

Foreningerne der fik støtte

De ti foreninger der fik tildelt støtte, blev derfor Biavlerne på Knivholt, Natteravnene, Volstrup Harmonikaklub, Thorshøj Gl. Skole, Skagen Bio, FitforKids, Skagen Badmintonklub, Frederikshavn Lystfiskerforening, Frederikshavn Skøjteforening og Haveforeningen Kæret.

Kilde: Nordjyske