Fod- og hudpleje klinikken for både krop og sjæl

Kilde: Fod & Hudpleje klinikken Frederikshavn / Anette Bak Jørgensen
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Hvis man skal lægge sine fødder i de bedste hænder, skal det være hos Anettes Fod & Hudplejeklinik i Frederikshavn, hun har nemlig 23 års erfaring som kosmetolog og fodplejer.

"Det en værdi og lønnen i sig selv, at have med mennesker at gøre, fortæller Anette Bak Jørgensen. Når man får en god snak med kunderne og får dem til at føle, at behandlingen virker på både på krop og sjæl"

Anette der altid gerne ville have med mennesker at gøre, arbejdede i sin tidlige ungdom på et plejehjem og drev senere en campingplads i Løkken, hvor hun boede med sin mand og børn.

I de sidste fire år, mens Anette drev campingpladsen, tog hun en HF eksamen og en kosmetolog-uddannelse, som hun var færdig med i 1997 - og efter at have suppleret med en uddannelse som fodplejer, var Anette klar til at starte en forretning

I 1999 kunne Anette åbne sin egen klinik i lejede lokaler i Frederikshavn. Det var lidt besværligt, da hun dagligt måtte pendle frem og tilbage til Løkken. I 2001 købte Anette en bygning i Søndergade 62 i Frederikshavn - Det var en bygning der havde stået tom i 22 år, som bare havde stået og ventet på mig, fortæller Anette Bak Jørgensen. Familien flyttede siden til Frederikshavn, hvor de nu har indrettet private bolig ovenpå klinikken.

Anette driver i dag Fod & Hudplejeklinikken Frederikshavn sammen sin yngste datter, Randi Bak Jørgensen.

Randi startede som hjælpepige i klinikken og blev senere uddannet som kosmetiker i 2007. "Det er en gave at kunne arbejde sammen med sin datter" fortæller Anette, som også kan tilføje, at den ældste datter har uddannet sig indenfor alternativ behandling.I klinikken har vi også vores elever Anna og Katrine, som er ved at uddanne sig til kosmetiker, fortæller Anette, der også understreger, at alle ansatte hele tiden holder sig opdateret med alt det nye indenfor branchen.

Min mission er, at kunderne kommer ind af én dør — og går ud af en anden - med følelsen af fornyelse, siger Anette, og fortæller videre om behandlingerne.

"Vi har mange mænd i klinikken. Som oftest er det hårfjerning, voksbehandling og fedtfrysning som de efterspørger"

Jeg selv har stor erfaring med, at lave permanent make-up (Micro pigmentering) og udfører tilmed permanent SMERTEFRI hårfjerning SHR, dulac renew, fjernelse af tatoveringer, Micro needling, stamcelle-aktiverende behandling.

Randi Bak Jørgensen laver alt indenfor skønhedspleje fra ansigtsbehandlinger, manicure, CND shellac, voksbehandlinger, bryn/vipper, til meso terapi (rynke udfyldning og læbe forstørrende behandling) dulac renew, Micro needling, Permanent SMERTEFRI hårfjerning SHR, stamcelle aktiverende behandling.

Vi giver også rådgivning i forbindelse med huddanalyser og tager en snak om, hvad vi kan gøre - ligesom vi vejleder i produkter og hjemmebrug. Det hører alt sammen med til behandlingerne. 

"Men det er først og fremmest velvære, for både krop og sjæl hos kunderne, som vi vil skabe med vores faglighed og professionalisme" slutter Anette Bak Jørgensen, der elsker sine kunder og sin klinik

Dette indhold er produceret af VORES Frederikshavn i samarbejde med en annoncør. Den uafhængige redaktion har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler