Undervis i Virksomhedsøkonomi og Afsætning på Frederikshavn Handelsskole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for det merkantile område, og har du lyst til at arbejde med unge mennesker, så har vi jobbet til dig.

Vi søger en underviser, der kan undervise primært i virksomhedsøkonomi, men også gerne i afsætning på HHX/EUX/EUD. Der er tale om en fastansættelse.

Du skal have en relevant kandidatgrad i virksomhedsøkonomi og eventuelt afsætning. Ansøgere, der har 2 års relevant erhvervserfaring, foretrækkes.

Frederikshavn Handelsskole er en selvstændig skole med handelsgymnasium (HHX), EUX, erhvervsuddannelse med gymnasialt niveau samt EUD, den erhvervsrettede erhvervsuddannelse. Desuden har vi en velfungerende kursusafdeling.

Vi huser også det kommunale 10. klassecenter samt Frederikshavn Kommunes Ungdomsskole, ligesom vi samarbejder med SOSU Nord og UCN om udbud af uddannelser og kurser i Frederikshavn.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med en varieret hverdag præget af mange skønne unge mennesker og kursister, og et personale, der hver dag leverer optimalt for skabe den største læring og den bedste service.

Aflønning efter gældende overenskomst.

Send din ansøgning til: job@fhavnhs.dk  – hurtigst muligt og senest d. 10. juni kl. 12.00 (benyt vores digitale postkasse hvis du vil sende som sikker post: https://post.borger.dk/?logon=borger&function=inbox&mailboxid=29446). Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 26.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Frederikshavn Handelsskole, Kirkegade, 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055897

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet