Smag på sommeren: Tre gode picnic-steder i Frederikshavn omegn

Profilbillede
dato

Bliver du i Nordjylland og holder sommerferie, så læs med her. Det behøver ikke at være dyrt at finde på sommeraktiviteter. Pak en madkurv og tag på udflugt i sommerlandet. Vi guider dig til tre gode steder, hvor du kan holde en picnic tæt på dig.  

Frederikshavn: En botanisk tidslomme

Hvis du er til en klassisk havepicnic, så er Bangsbo Botaniske Have i Frederikshavn det oplagte sted. Den engelsk-inspirerede have er som taget ud af en historisk dramafilm med sine pittoreske rosenbede og små stier.

Der er flere forskellige haver at udforske, som blandt andet rododendrondalen og sansehaven. Alle haverne omkranser en gammel herregård, der pynter på de eskapistiske omgivelser. Haven har gratis adgang, og du kan læse mere om den her.    

Skagen: Picnic på stranden 

Mangler du lidt Vitamin-D og sand mellem tæerne? I Skagen er du omgivet af strande til alle sider, som venter på dig og din picnickurv. Om du er til lyden af det brusende Vesterhav eller den roligere Østersø, så kan du finde det perfekte picnicspot i Skagen.

Tager du til stranden i Gammel Skagen, kan du holde en solnedgangspicnic og klappe solen ned. Find flere informationer om strandene i området her.

Sæby: Frokost med udsigt 

Er du mere til en picnic i maritime omgivelser, så skal du tage madkurven med til havnen i Sæby. Du kan med fordel supplere din medbragte mad med friske fisk, som du nemt kan købe på havnen.

Havnen byder på idyllisk købsstadsstemning, hvor lystbåde pryder horisonten så langt øjet rækker. Tag en bid af den nordjysk sommer med en tur til Sæby. Her kan du finde flere informationer om området.

Kilde: Redaktionen