Seneste regnskab fra Tømrermester Rasmus Olesen ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

Tømrermester Rasmus Olesen ApS i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 149.295 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Tømrermester Rasmus Olesen ApS en bruttofortjeneste på 2,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


A/S KNUD UGGERHØJ i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde A/S KNUD UGGERHØJ en bruttofortjeneste på 21,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 19,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


UGGERHØJ ERHVERV ApS i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 409.586 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde UGGERHØJ ERHVERV ApS en bruttofortjeneste på 692.608 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HEILE ApS i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HEILE ApS en bruttofortjeneste på 2,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


UGGERHØJ A/S i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 7,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde UGGERHØJ A/S en bruttofortjeneste på 49,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 50,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler