Seneste regnskab fra LOOP FREDERIKSHAVN ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

LOOP FREDERIKSHAVN ApS i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -8.169 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LOOP FREDERIKSHAVN ApS en bruttofortjeneste på 1,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MURERFIRMA NICOLAJ NIELSEN ApS i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 219.205 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MURERFIRMA NICOLAJ NIELSEN ApS en bruttofortjeneste på 4,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


NerD ApS i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 267.789 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juni 2019 til 31. maj 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NerD ApS en bruttofortjeneste på 443.266 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1 million kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


JUL. NIELSEN TOTALINDRETNING ApS i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -95.862 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde JUL. NIELSEN TOTALINDRETNING ApS en bruttofortjeneste på 1,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SCANDINAVIAN YACHT INTERIORS A/S i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -39.616 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SCANDINAVIAN YACHT INTERIORS A/S en bruttofortjeneste på 1,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler