Seneste regnskab fra KVISSEL TØMRERSJAK ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

KVISSEL TØMRERSJAK ApS i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 290.784 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KVISSEL TØMRERSJAK ApS en bruttofortjeneste på 4,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HELGE ANDERSEN. FREDERIKSHAVN A/S i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 70.981 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HELGE ANDERSEN. FREDERIKSHAVN A/S en bruttofortjeneste på 6,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ARKINORD A/S i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ARKINORD A/S en bruttofortjeneste på 7,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 9,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


JUL. NIELSEN ENTREPRISE A/S i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 980.239 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde JUL. NIELSEN ENTREPRISE A/S en bruttofortjeneste på 6,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SKOVLUND FREDERIKSHAVN ApS i Frederikshavn kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -316.647 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SKOVLUND FREDERIKSHAVN ApS en bruttofortjeneste på 3,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler