Så er der nyt fra Restaurant Sæson
𝐍𝐲 𝐬æ𝐬𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐮 𝐢 𝐒æ𝐛𝐲 & 𝐅𝐫𝐞𝐝𝐞𝐫𝐢𝐤𝐬𝐡𝐚𝐯𝐧
Menuen er gældende i uge 47,48 og 49
Efteråret er her, og vores køkken følger med! Vi præsenterer vores nye sæsonmenu – fyldt med varme smagsnuancer, sprøde teksturer og sæsonens bedste råvarer
Vores berømte første servering – Snacksene
Vores signatur, som mange allerede elsker, er tilbage i nye, spændende variationer:
- Krustade med rygeostcreme, ørredrogn og syltet løg
- Croton med julemayo, sashimi, syltede asparges, tomat og røgede eddike
- Syltet glaskål med torsk, purløgscreme, bladselleri, svampeglace og flæskesvær
- Rødbedechips med laks, wasabicreme, fennikelcrudité, grøn olie og radiser
- Pastinak med græskarcreme, vildsvin, rødbede og kirsebær
- Andekroket med pebercreme, rødkål og kantareller i cognac
- Jordskokkesuppe med torsketerrine, porre og estragonolie
Forret
Stegt fisk fra Strandby med julesalat, løgpuré, porrer og svampe, rugbrødscrumble og miso-sauce
Mellemret – Havet
Pankopaneret rokkevinge med estragonblanquette, syltede hvide asparges, gulerodsbånd og grillede squash
Mellemret – Sæsonen tilsat kød
Kålpakke med julegris, julekrydderier, karamelliseret kålpuré, kimchi og hvidløgs-yuzu skum
Hovedret
Farseret vagtel med morkler, butternut squash, glaserede persillerødder, syltede bolsjebeder, jordskokkeskum, oreganoolie og sprøde kartoffelchips
Dessert
Churrios med appelsingele, hvid chokoladecreme, mandariner, kirsebærsorbet og brændt mandelcrumble
Vælg 3, 4, 5 eller 6 serveringer – alt efter appetit og eventyrlyst
𝗕𝗼𝗼𝗸 𝗱𝗶𝘁 𝗯𝗼𝗿𝗱 nu:
restaurantsaeson.dk
25 37 99 00
Smag efterårets nye favoritter – vi glæder os til at forkæle jer hos Restaurant Sæson!
Menuen er gældende i uge 47,48 og 49
Efteråret er her, og vores køkken følger med! Vi præsenterer vores nye sæsonmenu – fyldt med varme smagsnuancer, sprøde teksturer og sæsonens bedste råvarer
Vores berømte første servering – Snacksene
Vores signatur, som mange allerede elsker, er tilbage i nye, spændende variationer:
- Krustade med rygeostcreme, ørredrogn og syltet løg
- Croton med julemayo, sashimi, syltede asparges, tomat og røgede eddike
- Syltet glaskål med torsk, purløgscreme, bladselleri, svampeglace og flæskesvær
- Rødbedechips med laks, wasabicreme, fennikelcrudité, grøn olie og radiser
- Pastinak med græskarcreme, vildsvin, rødbede og kirsebær
- Andekroket med pebercreme, rødkål og kantareller i cognac
- Jordskokkesuppe med torsketerrine, porre og estragonolie
Forret
Stegt fisk fra Strandby med julesalat, løgpuré, porrer og svampe, rugbrødscrumble og miso-sauce
Mellemret – Havet
Pankopaneret rokkevinge med estragonblanquette, syltede hvide asparges, gulerodsbånd og grillede squash
Mellemret – Sæsonen tilsat kød
Kålpakke med julegris, julekrydderier, karamelliseret kålpuré, kimchi og hvidløgs-yuzu skum
Hovedret
Farseret vagtel med morkler, butternut squash, glaserede persillerødder, syltede bolsjebeder, jordskokkeskum, oreganoolie og sprøde kartoffelchips
Dessert
Churrios med appelsingele, hvid chokoladecreme, mandariner, kirsebærsorbet og brændt mandelcrumble
Vælg 3, 4, 5 eller 6 serveringer – alt efter appetit og eventyrlyst
𝗕𝗼𝗼𝗸 𝗱𝗶𝘁 𝗯𝗼𝗿𝗱 nu:
restaurantsaeson.dk
25 37 99 00
Smag efterårets nye favoritter – vi glæder os til at forkæle jer hos Restaurant Sæson!
Restaurant Sæson er kommerciel partner med VORES Frederikshavn og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.
Se mere om Restaurant Sæsons på deres hjemmeside.