Restaurant Sæson lancerer ny påskemenu

Foto: Restaurant Sæson.
dato

Restaurant Sæson byder foråret velkommen med en spændende påskemenu, der kombinerer årstidens bedste råvarer i en lækker gastronomisk oplevelse. Menuen er tilgængelig fra uge- 15, 16 og 17 altså til og med lørdag d. 19. april.

Restaurant Sæson, kendt for deres innovative og sæsonbaserede menuer, gør en dyd i at forkæle dine smagsløg med deres nyeste påskemenu. Med fokus på de bedste råvarer fra foråret, præsenterer de en række udsøgte retter, der kun kan opleves i en begrænset periode.

Påskemenuen består af:

  • Snacks: Består af syv forskellige snacks blandt andet en krustade med trøffelcreme, syltede ræddike og grillede asparges samt wasabiflager med røget laks, kimchi, hvide asparges og pebercreme.
  • Suppe: Aspargessuppe med saltede helleflynder, grillede, grønne asparges, ramsløgsolie og spæde urter.
  • Fiske servering: Grillet farseret fladfisk i røget havgus blanquette, hertil tomat i variation.
  • Hovedret: Grillet lammefilet og grillspyd med braiseret lammeculotte, hertil smørstegt brioche, rabarber, asparges og farseret morkel i aspargessauce. 

Menuen er prissat til 425 kr., og for den fulde gastronomiske oplevelse kan en vinmenu tilkøbes for 375 kr. pr. person. Dette tilføjer en ekstra dimension til hver ret og fremhæver de nøje udvalgte smagsnuancer.

Gør foråret ekstra særligt med en middag på Restaurant Sæson. Besøg deres hjemmeside for at reservere bord, eller følg med på deres Facebookside for opdateringer og tilbud.

Kilde: Restaurant Sæson
åbningstider

Tirsdag - Lørdag: 17:30 - 22:30

Seneste på facebook