Pladsmangel og nye medlemmer

Foto: Frederikshavn Havkajakklub.
Profilbillede
Linnea Werge

I Frederikshavn Havkajakklub går det utroligt godt. Vi har afholdt 2 kurser for nye medlemmer i år, hvor alle er blevet medlem af klubben. Vi har derudover fået flere nye medlemmer fra andre klubber. Alle nye medlemmer er meget aktive og mange af dem har købt deres egen kajak eller står lige overfor at gøre det.

Henover sommeren har vi også haft mange fælles aktiviteter udover de ugentlige fællesroninger – herunder ikke mindst en tur rundt om Hirsholmene, en tur rundt om Fur og senest en tur på Ryå.

På 1½ år er vi vokset fra 12 medlemmer til de nuværende 46 medlemmer, eller en vækst til næsten 4 dobbelt størrelse, hvilket klart overgår alle vores oprindelige tanker, planer og forventninger.

Derfor har vi ikke plads nok i vort nuværende bådhus og har måttet gøre noget ved dette forhold. Det er blevet løst ved, at vi har købt 2 containere, der allerede er blevet opstillet, har fået lavet bådreoler og er klar til at blive taget i brug.


Foto: Frederikshavn Havkajakklub

På denne måde har vi fået plads til 40 flere kajakker, der både kan være medlemmernes egne eller klubbens. Der er naturligvis også blevet lavet en flot udluftning til de 2 containere.

I denne tid er det utroligt vanskeligt at skaffe containere, da hele verdensmarkedet mangler containere til transport af alle de varer, der krydser verdenshavene eller skal bringes fra et land til et andet.

Vi har derfor været utroligt heldigt stillet med, at et af vore medlemmer havde en god kontakt til at skaffe disse containere.

Vi står også overfor at anskaffe flere nye klubkajakker, således at vi fortsat kan tilbyde alle vore medlemmer flere muligheder for at afprøve at ro i forskellige typer af kajakker.

På den måde har de også en mulighed for at afprøve kajakker, inden de evt. selv investerer i deres egen kajak – uden at der er noget som helst krav om, at de på et tidspunkt skal købe deres egen kajak, for det er der ikke noget krav om.

Vi er samtidigt så heldigt stillet, og at vi har fået en række sponsorer til klubben og fortsat får nye sponsorer, hvilket vi er dybt taknemlige over.

Kilde: Frederikshavn Havkajakklub