Oplev din kommune: 3 fede oplevelser i Frederikshavn omegn

Profilbillede
dato

Bliver du i Nordjylland og holder sommerferie, så læs med her. Der er masser at opleve i din kommune. Vi har samlet tre gode bud på gratis oplevelser tæt på dig. 

Skagen: Danmarks største vandreklint 

Landets nordligste by er ikonisk af flere grunde. En af dem er Råbjerg Mile, som er en ørkenlignende vandreklint. Den bevæger sig i gennemsnit 15 meter om året i retning mod Skagen.

Hvis du ikke er bange for sand i skoene, er en travetur i det unikke landskab den perfekte sommeraktivitet. Læs mere om Råbjerg Mile her og planlæg din tur.

Frederikshavn: Palmestranden i nord

Savner du også synet af palmer, når sommerferien skal holdes i Danmark? Så tag en tur til Palmestranden i Frederikshavn. Sandet er hvidt, palmerne er ægte og sommerstemningen er helt i top. Tag et dyp i det klare vand eller gå på jagt efter muslingeskaller.

Stranden har tilmed beachvolleybaner og et ishus – det er lige før, at man er kommet sydpå. Her kan du finde flere informationer om stranden.  

Sæby: En idyllisk æblehave

Hvis ikke du selv er udstyret med en flot baghave, kan Nellemanns Have i Sæby gøre op for det. Haven er en gammel paradisæblehave, som rummer mere en 200 paradisæblesorter. Haven har desuden et overdækket madpakkehus, hvorfra du kan nyde din medbragte mad i grønne omgivelser.

Haven er med sine ca. 6 hektar en oplagt mulighed få en gåtur eller en picnic i sommerlandet. Find vej til Nellemanns Have og læs mere her.  

Kilde: Redaktionen