Ole har en kundefokuseret tilgang til sit arbejde i Thiele

Billede fra åbningen af den nyrenoverede butik 11/2-2022 (Foto: Thiele Briller og Kontaktlinser v/Ole Frydkjær Thomsen)
Profilbillede

Siden 1956 har der ligget en optikerforretning på Danmarksgade 70A, og i dag finder du Thiele Briller & Kontaktlinser, hvor Ole Frydkjær Thomsen er indehaver. I denne artikel får du mere viden omkring den lokale brilleforretning.

Thiele Briller & Kontaktlinser ligger på Danmarksgade i Frederikshavn, og så sin spæde start i 1983, som én af de første Thiele-butikker i Jylland. Men historien går faktisk endnu længere tilbage. Thiele-kæden slår sine rødder helt tilbage til 1817, og først i start 80'erne kom kæden til Frederikshavn, hvor der i forvejen lå en optikerforretning.

“Der har været optikerforretning på adressen Danmarksgade 70A siden 1956. Det var optiker Mortensen der startede i 1956. I 1983 overtog Thiele, som havde et ønske om at blive landsdækkende. Thiele i Frederikshavn er én af de første butikker i Jylland, og butikken er drevet på franchisebasis siden da. Butikken blev renoveret tilbage i februar dette år,” fortæller Ole Thomsen, der er den nuværende ejer og indehaver.

Thiele i Frederikshavn er én af de 23 Thiele-forretninger, der bliver drevet på franchisebasis. Hele kæden tæller 83 forretninger i alt.

Forretningen tilbyder det største udvalg af kvalitetsbriller, og de nyeste mærkevarer, til en fast lav pris. Ole har drevet butikken siden 2007. Han har været med til at videreudvikle forretningen i Frederikshavn, og gøre den til dét den er i dag.

Kunderne i Frederikshavn møder et personale, der har en stor faglig viden, og butikken har et stort udvalg af produkter, samt eget værksted til fremstilling og reparation. Udover disse ydelser, har Thiele-kæden et samarbejde med flere af verdens mest kendte brilledesignere, kombineret med nogle relativt ukendte mærker.

“Vi laver synshjælpemidler, briller og kontaktliner til alt slags brug, erhverv, fritid, allround, og ikke mindst hobbybrug hvor der kan være mange forskellige krav.”

“Kunden møder altid faguddannet personale, hvilket er grundlaget for den gode service. Det store udvalg, hurtig levering og eget værksted til fremstilling og reparation.”

Alle skal behandles ordentligt
Thiele tilbyder deres kunder det største udvalg af kvalitetsbriller, og de nyeste mærkevarer, til en fast lav pris. Dertil har Ole og hans personale en soleklar kundefokuseret tilgang, hvor de stræber efter at levere produkter, der opfylder kundernes individuelle behov og sikrer optimal funktion.

Som kunde hos Thiele er du sikret det største udvalg af mærkevarebriller og solbriller, men personalet danner rammen om hele oplevelsen med deres faglighed og service.

“Kunden er i centrum, og alle skal behandles ordentligt. Produkterne skal tilpasses sådan at funktionen er optimal.”

“Der er et større og bredere udvalg, både med briller og solbriller. I dag tilbyder vi væsentligt bedre og højteknologiske glasløsninger, der er også et meget stort udvalg i kontaktliner, hvor næsten alle styrker kan laves.”

Du finder meget mere om Thiele Briller & Kontaktlinser på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Thiele Briller & Kontaktlinser på adressen Danmarksgade 70 A, 9900 Frederikshavn.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Thiele Briller og Kontaktlinser v/Ole Frydkjær Thomsen
False {
}