Offentlig høring: Hvor skal nye vindmøller og solceller placeres?

Foto: Frederikshavn kommune. Fire havvindmøller i vinterlandskab

Frederikshavn Kommune opfordrer borgere, foreninger og virksomheder til at komme med forslag til, hvor i kommunen solcelle- og vindmølleanlæg kan placeres.

Frederikshavn Kommune har mål om at være selvforsynende med vedvarende energi i 2030. Det betyder, at produktionen af vedvarende energi mindst svarer til det samlede energiforbrug.

Derfor er der behov for at opstille flere solceller og vindmøller. Men hvor skal de stå?

Det vil Plan- og Miljøudvalget have borgere, foreninger og virksomheders forslag til. Derfor er der i perioden 22. februar til 19. april offentlig høring.

Du kan læse mere om, hvordan du indsender dit forslag her: Foroffentlighedsfase – udpegning af nye arealer til solcelleanlæg og vindmøller (frederikshavn.dk).

Obs. Vær opmærksom på, at der er visse kriterier, som skal opfyldes for placering af vindmølle- og solcelleanlæg. Derfor bør du læse vejledningen på linket ovenfor grundigt.


https://www.frederikshavn.dk/om-kommunen/nyheder/nyheder-og-pressekontakt/nyheder-og-pressemeddelelser/offentlig-horing-hvor-skal-nye-vindmolle-og-solcelleanlaeg-placeres/
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
False {
}