Nyt pust i Frederikshavn

Kilde: Christina Nør
Profilbillede
Marie Munk

Efter nedlukning pga. Corona gik tiden i stå for mange. Christina Nør mærkede også meget gik i stå, men også en ny verden med at hjælpe over nettet, nu når man ikke kunne mødes fysisk. 

Men mange sidde derude og mangler hjælp for at komme igang igen, selvom vi har lært at bruge nettet er det ikke helt det sammen. Både unge, voksne og ælder har brug for at kunne se frem igen. 

"Hvis ikke nu – hvornår så?" Dette er Christina Nørs motto. Christina er uddannet Life- & Business Coach. "Skarp – nærværende – empatisk og lyttende", dette er ord mine klienter bruger om mig.  

Jeg møder dig i øjenhøjde, præcis hvor du er. Jeg vil udfordre dig til at øge din bevidsthed  for gennem øget bevidsthed kan du nemlig bedre træffe de valg, du har brug for at træffe, for at komme tættere på balance i dit liv eller tættere på det mål du har sat kursen mod. 

Det kunne være: 

• Et valg om at være mere støttende for dig selv 

• Et valg om at sige fra eller til i livet 

• Et valg om, enten at skrue op eller ned for noget i livet 

• Et valg om at leve DIT liv og ikke andres 

Hvis du oplever, at du skal være på hele tiden, måske en følelse af at skulle være perfekt i alt, så er du helt sikkert på overarbejde. Jeg gætter på, at du også har en streng indre papegøje, der hele tiden fortæller dig at du ikke er god nok, ikke ser godt nok ud, er for tyk eller for tynd. 

Det kan være opslidende og energikrævende, og det er her Christina Nør kan være med til at give dig aktive værktøjer til at finde ind til dig, jeg sætter lys på dine værdier, og hvem du er i verden, for at du kan få mere balance i, bare at være dig.

Tøv ikke. Christina er klar til at få dig videre: https://www.christinanor.dk/om/

https://www.instagram.com/p/CONN6nUjAu8/?igshid=10b68jpf5v5ls

Flere artikler