Nyt fra Frederikshavn i politiets døgnrapport

Profilbillede

Frederikshavn er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkopåvirket bilist i Aalborg

Fredag nat kl. 0152 bemærkede en patrulje en bil, der kørte ad Hobrovej i Aalborg. Køretøjet blev standset, og ved kontakten til føreren kunne patruljen konstatere, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Føreren blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen.

Fører påvirket af kokain

Fredag morgen kl. 0744 blev der standset en bil på Frederikshavnsmotorvejen umiddelbart inden Frederikshavn. Føreren blev kontaktet og patruljen fik mistanke til, at føreren var påvirket. Han blev bedt om at deltage i en narkotest. Denne viste positivt udslag for kokain. Føreren nægtede på stedet, men en anholdelse var ikke til at undgå. Der blev udtaget en blodprøve, der vil vise om politiets mistanke holder vand.

 

Slagsmål på værtshus

Fredag aften kl. 1919 blev politiet tilkaldt til et værtshus i Farsø. To personer havde været i slagsmål, der dog var stoppet igen. Lige indtil politiet nåede frem. Den ene slagsbror fandt nu anledning til at udvise sin aggressivitet over for politiet. På trods af patruljens tålmodighed lykkedes det ikke at få dæmpet gemytterne, og han måtte efterfølgende se sig selv iført håndjern på bagsædet af patruljebilen. Han blev anbragt i detentionen i Aalborg og blev løsladt da han var blevet ædru. Han fik et bødeforlæg med i hånden for overtrædelse af restaurationsloven.

Ung mand fundet i besiddelse af narko

Fredag nat kl. 0131 antraf en patrulje en ung mand på Jernbanegade i Hadsund. Patruljen fattede mistanke til ham, og kontaktede ham på stedet. Han virkede en ksmule nervøs, og det skulle det vise sig, at der var en rigtig god grund til det. Han blev nemlig visiteret og fundet i besiddelse af godt seks gram hash, knapt fire gram metaamfetamin, lidt kokain og en del receptpligtigt medicin. Tingene blev konfiskeret på stedet og han kan nu se frem til at modtage en bøde for forholdet.

 

Spirituskørsel

Lørdag morgen kl. 0641 indløb der en anmeldelse til politiet om en bilist, der kørte slingrende på Løgstørvej ved Boldrup. Politiet kom hurtigt frem til stedet, og fik standset køretøjet. Føreren viste sig ganske rigtigt at have fået for meget spiritus til lovligt at kunne køre bil. Han havde i øvrigt heller ikke erhvervet førerret, og han kunne derfor heller ikke fremvise et gyldigt kørekort. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve til endelig fastlæggelse af promillen.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi