Nyt fra Frederikshavn i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Frederikshavn er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aktuelle efterlysninger

Efterlysning af 35-årig mand, mistænkt for drabsforsøg
Efterlysning af gerningsmand til to røverier

Efterlysning af gerningsmand til voldeligt røveri

 

Hørby – tørstige indbrudstyve

På Magnoliavej i Hørby er en hængelås blevet fjernet fra et skur. Her er der blevet stjålet ni kasser øl, 11 kasser sodavand, tre kasser Mokai og 36 flasker vin.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Frederikshavn – bil ramt af bagklap

Mandag formiddag fik en 83-årig bilist sig en forskrækkelse, da han kører bag en lastbil ved Rimmen Alle/Rimmensgade i Frederikshavn. Her falder den forankørende lastbils bagklap ned og rammer mandens bil i venstre side. Bagdør og dæk får store skader. Lastbilen fortsætter uanfægtet. Har du set lastbilen med defekt bagklap, hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på telefon 114.

 

Nørhalne – indbrud i garage

På Nordkærvej i Vadum har der tirsdag mellem kl. 7:00 og 16:00 været ubudne gæster. Her er hængelåsen til en garage blevet brudt op. En ukendt gerningsmand er kommet afsted med en boogietrailer (registreringsnummer JL7732), en Husquarna havetraktor R213c, en miljørive, en Stihl højtryksrenser, to motorsave, græstrimmer, hækkeklipper, rygsprøjte, haveslange og hængekøje.En mand er set på stedet: 170-175 cm høj, 30-40 år, iført blå t-shirt og mørkegrå joggingbukser. Har du oplysninger i sagen, kontakt da Nordjyllands Politi på telefon 114.

 


Følg Nordjyllands Politi

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi