Nyt fra Frederikshavn i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Frederikshavn er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Brønderslev – overraskede indbrudstyve

På Kattegatsvej i Brønderslev kom en beboer onsdag formiddag hjem til sin villa, hvor hun overraskede to gerningsmænd i, at bære hendes nyindkøbte hvidevarer ud af huset. De forlod stedet via hoveddøren og nåede ikke at få noget med sig.

Har du set to mænd forlade Kattegatsvej i et vist tempo onsdag formiddag, så hører politiet gerne fra dig på telefon 114.

 

Øland – indbrud i ladebygning

På Klausholmvej ved Øland har der, mellem onsdag kl. 20:00 og torsdag kl. 8:00, været indbrud i en ladebygning ved en landejendom. Her er bl.a. blevet stjålet diesel, en børne-ATV af mærket Suzuki, en kompressor, et hæve-sænkebord og flere andre effekter. 
Nordjyllands Politi har udtaget spor i sagen, men hører gerne fra vidner i sagen på telefon 114.

Åbyen – havetraktor stjålet

Fra en garage i Åbyen ved Hirtals har ukendte gerningsmænd, på et tidspunkt mellem tirsdag kl. 14:00 og torsdag kl. 16:00, begået indbrud i en garage. Her havde de blandt andet taget en grøn havetraktor af mærket Yardman og en Gasgrill.

Frederikshavn – tricktyveri på p-plads

En anmelder fortalte at han tirsdag omkring kl 11:30, på p-pladsen ved Meny i Frederikshavn, var blevet antastet af en mand, som ville sælge ham skindjakker. De gik over til en almindelig, gul personbil for at kigge på jakkerne, som lå på bagsædet. Det er imens de gjorde dette, at anmelder mener hans pung blev stjålet.

 

Hobro – bilist kørt til tjek

Onsdag eftermiddag påkørte en 84-årig bilist en varebil bagfra. Uheldet skete på Hostrupvej ved Hobro. Bilisten blev ikke skønnet påvirket, men der stod to åbne øl i bilen. Den 84-årige bilist blev kørt til tjek på sygehuset og fik i den forbindelse udtaget en blodprøve med henblik på at fastslå evt. alkoholpromille.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi