Nyt fra Frederikshavn i politiets døgnrapport

Profilbillede

Frederikshavn er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Vidner og oplysninger søges i sag om blufærdighedskrænkelse

Nordjyllands Politi efterforsker stadig den sag, hvor en 8-årig pige den 10. januar blev udsat for et tilfælde af blufærdighedskrænkelse, idet en mand blottede sig over for hende ved Abildgårdskolen i Frederikshavn.
 
Politiet mistænker samme mand for flere lignende forhold, og efterforskningsledelsen beder nu offentligheden om hjælp til at finde den formodede gerningsmand.
 
Ring 114 med oplysninger.

 

Læs hele efterlysningen her.

 

 

Tyveri på gymnasium

Fredag over middag fik en elev stjålet sin jakke, da den lå i et omklædningsrum på et gymnasium i Aalborg. 

 

Der var tale om en sort skijakke. I jakken var der en pung med blandt andet kørekort, dankort og sygesikring samt høretelefoner og nøgler.

 

Læs her, hvordan du undgår tyveri.

 

 

Indbrudstyv tog ophold i lejlighed 

Onsdag formiddag modtog vagtcentralen et opkald fra en borger, der var kommet hjem til sin lejlighed og havde opdaget, at der havde været indbrud.

 

Indbrudstyven tog ophold i lejligheden i flere dage, og han stjal et ukendt antal smykker fra stedet.

 

Tyven kom ind i lejligheden, der ligger på Lundergårdsparken i Hjørring, ved at knuse en rude i vinduet på en dør. Derefter var det muligt at åbne døren med den indvendige vrider.

 

 

Tricktyve sigtet

To mænd blev sigtet for bedrageri onsdag eftermiddag, fordi de havde begået et tricktyveri mod en ældre dame, hvor de havde stjålet hendes dankort og havde hævet en større kontantbeløb efterfølgende.

 

Politiet kom frem til de to mænd via teledata, forklaringer fra vidner og overvågning fra hæveautomaten.

 

Mændene havde franarret dankortet og dets kode ved at ringe til den ældre dame. Den ene mand forklarede, at han var fra banken, og at der var blevet overført penge til en spansk konto. 

 

I mens ringede det på døren, og udenfor stod en ung mand, der oplyste, at han kom fra banken og ville hente hendes dankort. Efterfølgende blev pengene hævet. 

 

De to mænd blev også sigtet for bedrageri i en anden sag tidligere på dagen.

 

Tre råd til at undgå tricktyveri

  • Udlevér aldrig dine koder eller dit kort til nogen.
  • Luk ikke folk ind i dit hjem, som du ikke kender eller har aftaler med.
  • Hvis banken ringer og fortæller, at de kommer ud og henter dit kort grundet mystiske transaktioner, så læg på med det samme. 

 

Hærværk

For syvende gang blev en ældre kvinde nødt til at ringe til politiet torsdag eftermiddag. Hendes stuevindue var nemlig igen blevet knust med en ukendt genstand.

 

Episoden foregik natten til torsdag på Langgade i Pandrup.

 

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her: https://politi.dk/abonner
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
False {
}