Ny stor genbrugsbutik midt i gågaden

Danmarksgade 56 (Foto: Claus Jensen)
Profilbillede
dato

GENBRUGSEN Frederikshavn åbnede for ca. 1 år siden på Rådhusallé. Nu har byens to Y´s men klubber, som i fællesskab driver GENBRUGSEN, besluttet at satse stort. 

"Vi flytter til større lokaler og åbner d. 1. april i Danmarksgade 56, hvor tidligere Fona og sidst Salling Outlet har boet."

"Med den gode beliggenhed og en væsentligt større forretning håber vi at kunne tiltrække rigtig mange kunder. I den nye butik vil der - udover de mange andre spændende genbrugsting - også være plads til møbler, hvilket mange har efterspurgt," lyder meldingen fra Torben Christensen.

Foruden medlemmerne i Y´s men klubberne er der andre frivillige, som hjælper med at passe butikken.

"Det er vi taknemmelige for, og som bestyrelsen siger,- der er altid plads til flere som kunne tænke sig- at være en del af det gode fællesskab. Hvis ikke man ser sig selv i selve butikken, vil der være mange andre opgaver at løse med klargøring af de indkomne varer m.m," siger han, og sender en tak for alt de modtager.

"GENBRUGSEN siger TAK og modtager alt pænt brugbart tøj, nips, køkkenartikler, bøger, møbler m.m."

Man kan henvende sig frem til udgangen af marts i butikken på Rådhus Alle` eller til Torben 40274253  

Y`s men bevægelsen er international, og de støtter fortrinsvis det lokale børne- og ungdomsarbejde, samt større nationale og internationale projekter som f.eks. Folkekirkens Nødhjælps madspildsprojekt WeFood, Kirkens Korshær, KFUMs sociale arbejde, Hospitalsskibene Mercy Ships, Gadebørn i Kenya og Tanzania etc.

Kilde: Claus Jensen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.