Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Frederikshavn - tirsdag den 3. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Frederikshavn er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fredbjerg – narkopåvirket bilist uden førerret anholdt

Mandag den 2. august ved 09-tiden standsede politiet en bilist til kontrol på Farsøvej i Fredbjerg. Årsagen var, at betjentene via politiets IT-systemer kunne se, at ejeren af bilen ikke havde erhvervet førerret til personbil.

Det viste sig, at ejeren – en 28-årig mand – sad bag rattet. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man desuden føreren af bilen i at deltage i en narkometertest. En test, som gav udslag for, at bilisten tilsyneladende var påvirket af kokain under kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel samt kørsel uden førerret.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Hjørring – spiritusbilist anholdt

Mandag den 2. august om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Ålborgvej i Hjørring. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren af bilen – en 57-årig mand – i at deltage i en alkometertest.

Desværre for bilisten gav testen udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan en grad, at hans promille var klart over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Aalborg – spirituspåvirket knallertfører kørte på cykelsti uden førerret

Mandag den 2. august om aftenen standsede politiet en stor knallert på Nyhavnsgade i Aalborg, da føreren kørte på en cykelsti, hvor større knallerter ikke er tilladt.

Det viste sig, at føreren af knallerten – en 28-årig mand – ikke havde erhvervet førerret til stor knallert. Grundet mistanke til påvirket kørsel udførte betjentene desuden en alkometertest med føreren. En test, der gav udslag for, at han tilsyneladende var påvirket af spiritus i sådan en grad, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor knallertføreren for spirituskørsel, kørsel uden førerret samt brud af færdselsloven ved at køre på fortovet med stor knallert. En blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

Den sigtede kan – blandt andet – se frem til en betragtelig bøde.

 

Hadsund – indbrud i værksted

Et indbrud fandt sted på Smedevænget i Hadsund mellem mandag den 16. juli kl. 15:00 og mandag den 2. august kl. 07:00, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i et værksted. Blandt de stjålne genstande var en kompressor, fem hækkeklippere, to multiklippere af mærket Stiel og tre motorsave af samme mærke. Indbrudstyven forlod stedet ad bagdøren til værkstedet.

Har du set mistænkelig færden på Smedevænget i Hadsund? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Frederikshavn – indbrud i lejlighed

Mellem søndag den 18. juli kl. 09:00 og søndag den 1. august kl. 19:30 fandt et indbrud sted på Koktvedvej i Frederikshavn, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en lejlighed. Indbrudstyven brød hoveddøren op – formodentlig med en skruetrækker – hvorefter vedkommende bevægede sig rundt i lejligheden og stjal et 55 tommer TV samt en Huawei tablet. Gerningsmanden forlod stedet ad den opbrudte hoveddør.

Har du set mistænkelig færden på Koktvedvej i Frederikshavn? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi