Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Frederikshavn - tirsdag den 13. april

Kilde: Nordjyllands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Frederikshavn er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hadsund – pc’er, smykker og kontanter stjålet ved indbrud


En boligejer i 9560 Hadsund anmeldte mandag den 12. april, at han havde været udsat for indbrud mellem lørdag den 10. april og mandag den 12. april. Nordjyllands Politi sendte en patrulje til stedet og kunne konstatere, at tyven havde skaffet sig adgang ved at bryde et stuevindue op med koben. Hele huset var gennemrodet, og der var stjålet to bærbare pc’er, smykker og kontanter. Gerningspersonen havde forladt boligen via terassedøren.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Hjørring – indbrud i lejlighed med åben dør


Mellem torsdag den 8. april og lørdag den 10. april var en borger i Hjørring udsat for indbrud, da en ukendt gerningsperson gik ind i lejligheden via den formentlig ulåste hoveddør. Der var således ingen opbrudsmærker nogen steder, men det ændrer ikke på, at der i juridisk forstand er tale om indbrud. De stjålne genstande var diverse smykker, bl.a. nogle af rav.

 

Aalborg – alkoholpåvirket knallertkørsel


Ved 18-tiden mandag den 12. april standsede en af Nordjyllands Politis beredskabspatruljer en mand, som kom kørende på knallert ad Vesterbro i Aalborg. Manden blev bedt om at foretage en alkometertest, som viste en promille over det tilladte. Manden blev sigtet for spirituskørsel og anholdt med henblik på at få taget blodprøve.

 

Brønderslev – narkotikapåvirket knallertkørsel


En af politiets patruljer fra Frederikshavn sigtede mandag aften den 12. april kl. 18.42 en 30-årig mand for at køre knallert, mens han var påvirket af cannabis. Manden havde heller ikke sørget for lovpligtig forsikring af knallerten. Patruljen konstaterede under visitation, at den 30-årige var i besiddelse af 0,73 g hash, som herefter blev konfiskeret. Manden blev derfor sigtet for at overtræde både færdselslovens § 53-54 og lov om euforiserende stoffer.

 

Aars – patruljer sendt til muligt street race


Nordjyllands Politi fik viden om, at der muligvis ville finde et street race sted på Lyngsøvej i Aars mandag den 12. april omkring kl. 19.00. Tre patruljer fra færdselsafdelingen kørte derfor til stedet, og kunne konstatere at ca. 25 biler var samlet på en parkeringsplads. Der var ikke umiddelbart tegn på street race, men betjentene benyttede lejligheden til at tale med de unge mennesker på stedet om den nye vanvidspakke.

Læs om vanvidskørsel her:

https://www.facebook.com/173320249439435/posts/3493116120793148

 

 

Aars – tyveri fra taske


En ældre kvinde anmeldte mandag den 12. april, at hun tidligere på dagen var blevet frastjålet sin pung indeholdende kørekort, betalingskort og ca. 1.000 kroner i kontanter. Pungen var blevet stjålet fra kvindens taske under en indkøbstur i Aars.

 

Nørresundby – parkeret bil med påvirket fører


I Nørresundby blev en 29-årig mand sigtet for narkokørsel mandag den 12. april ved 21-tiden. Det skete, da en politipatrulje fra Aalborg tog kontakt til manden, som havde parkeret sin bil i en parkeringsbås og holdt med motoren kørende. Patruljen konstaterede, at den 29-årige var påvirket af euforiserende stoffer og anholdt derfor den nu sigtede mand med henblik på udtagelse af blodprøve.

 

Frederikshavn – cannabis-påvirket bilist


En af Nordjyllands Politis patruljer i Frederikshavn standsede natten til tirsdag den 13. april kl. 01.05 en mandlig bilist, som ved narkometertest viste sig at være påvirket af cannabis. Under visitation fandt politiet desuden den 54-årige bilist i besiddelse af 2 gram hash, som blev vurderet til at være til eget forbrug. Hashen blev konfiskeret, og manden blev anholdt med henblik på udtagelse af blodprøve – sigtet for at overtræde færdselslovens § 53-54 og lov om euforiserende stoffer. 

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Flere artikler