Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Frederikshavn - tirsdag den 11. maj

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Frederikshavn er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Butikstyveri udviklede sig til røveri

Mandag aften kl. 1912 udviklede et butikstyveri sig til røveri. På Nørregade i Sindal indfandt der sig en kunde. Han stjal 2 frosne kyllinger på et spyd. Han blev imidlertid opdaget af en salgsassistent. Da han blev holdt tilbage truede vedkommende salgsassistenten med, at han havde en butterfly kniv i lommen og, at han ville anvende den hvis han blev forsøgt pågrebet. Samtidig slog han salgsassistenten i ansigtet. Han blev anholdt og kan nu se frem til at få en straf for røveri og ikke butikstyveri. I et ”almindeligt” butikstyveri er straffen som udgangspunkt en bøde, hvor der i røveri er mulighed for fængsel. Nu skal sagen vurderes af politiets jurister og i sidste ende kan det blive en afgørelse, der skal træffes i retten.

Narkopåvirket bilist

Mandag aften kort før midnat, blev der standset en personbil på Aggersundvej v. Sjøstrup. Da patruljen kontaktede føreren kunne de se, at han var påvirket af narko. En test bekræftede mistanken. Ved den efterfølgende ransagning af køretøjet og visitationen af føreren blev der fundet ca. 13 gram pot. Føreren kan se frem til bøder for overtrædelserne.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fornærmelig tale

Mandag aften kl. 2131 blev politiet tilkaldt til Søndergade i Frederikshavn. Her var der en ung mand på 20 år, som forstyrrede den offentlige orden. Han råbte og skreg og sparkede til skilte og boksede med et butiksskilt. Dette ønskede patruljen at sætte en stopper for. Nu følte den unge mand anledning til at fornærme politiet med ytringer som ”Alle pansere er svin”, og ”Fucking luder”. Det må man ikke og uromageren får naturligvis en bøde for begge overtrædelserne.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler