Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Frederikshavn - fredag den 18. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Frederikshavn er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Dom: 29-årig mand fik 1 års ubetinget fængsel for hærværk mod jødisk kirkegård


En 29-årig mand er i dag fredag den 18. juni 2021 blevet idømt en straf på 1 års ubetinget fængsel, da Retten i Aalborg fandt ham skyldig i at have begået hærværk mod den jødiske kirkegård i Aalborg.
Læs mere på politi.dk

 

Politiet genindfører hotspot i og omkring Jomfru Ane Gade


Restaurationerne i Jomfru Ane Gade i Aalborg genåbner i dag den 17. juni efter 14 dages nedlukning. Nordjyllands Politi genindfører samme dag et hotspot for at minde Gadens gæster om de fortsat gældende forholdsregler og restriktioner.
Læs mere på politi.dk

 

 

Hundelev – spiritusbilist anholdt


Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Vennebjergvej i Hundelev onsdag den 16. juni om aftenen. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten – en 38-årig mand – i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget alkohol i sådan et omfang, at hans promille var klart over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. En blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

 

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver. Læs mere på politi.dk

 

 

Aggersund – konstruktivt ændret knallert beslaglagt


Torsdag den 17. juni om eftermiddagen standsede Nordjyllands Politi en knallertfører til kontrol på Ullerupvej i Aggersund. Ved hjælp af et rullefelt testede man knallertens tophastighed, som viste sig at være konstruktivt ændret således, at knallerten ikke overholdt færdselsloven.

 

Da det var en 2. gangs forseelse, blev knallerten beslaglagt og indbragt.

Lyngsaa – indbrud i sommerhus


Et indbrud fandt sted på Birkedalsvej i Lyngsaa mellem onsdag den 2. juni kl. 16:00 og onsdag den 16. juni kl. 09:00, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i et sommerhus. Blandt de stjålne genstande var fire lysegrønne stole.

Har du set mistænkelig færden på Birkedalsvej i Lyngsaa? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Kaas – indbrud i bolig


Onsdag den 16. juni kl. 15:40-19:59 fandt et indbrud sted på Kærvagen i Kaas, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en bolig ved at bryde et vindue op – formodentlig med et koben – hvorefter man gennemrodede samtlige rum for værdier. Blandt de stjålne genstande var ure, smykker og et kontantbeløb. Indbrudstyven forlod gerningsstedet ad en terrassedør.

Har du set mistænkelig færden på Kærvangen i Kaas? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Frederikshavn – julepynt stjålet fra kælderrum


Et par kasser med julepynt blev stjålet fra et kælderrum på Ingeborgvej i Frederikshavn mellem torsdag den 9. juni kl. 10:00 og onsdag den 16. juni kl. 20:50. Inden for dette tidsrum skaffede en ukendt gerningsmand sig adgang til kælderrummet, hvorefter man stjal julepynten.

Har du set mistænkelig færden på Ingeborgvej i Frederikshavn? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler