Nicolai Meyer: Fra White Hawks til Vinter OL

Profilbillede
dato

Nicolai Meyer har sin daglige gang i østrigske Vienna Capitals, men fløjspilleren kommer fra Frederikshavn og har haft sin ishockeyopvækst i White Hawks. Nu skal frederikshavneren til OL for første gang med det danske ishockeylandshold. 

Nicolai Meyer er en herre, der er garant for mål. Det håber landstræner Heinz Ehlers at nyde fordel af, når de danske ishockeyherrer skal møde Tjekkiet i deres første kamp, der først finder sted den 9. januar i Beijing. 

Nicolai er født og opvokset i Frederikshavn, men fra han begyndte at spille på Frederikshavns U17-hold gik der ikke mange år, før han fløj fra hvidørnene. 

Siden da er det blevet til en hel del sæsoner i Sverige for den nu 28-årige målscorer, der nu lige er kommet til og tørner ud for Vienna Capitals i Østrig. 

Der er sæsonen startet godt, og fløjspilleren har fået noget nær fuld spilletid for hovedstadsklubben, siden han kom til. 

Nu står den på OL for frederikshavneren, så lad os håbe, at han finder målstaven frem og får nogle point hjem til Danmark. 


Kilde: Redaktionen