Møllers Cykel Shop har 30 års jubilæum: Kom forbi til jubilæumsfejring

Der er sket lidt siden 1994, men Jens Møller er stadig frontpersonen ved Møllers Cykel Shop (Fotos: Privat)
Profilbillede
dato

En stor og helt særlig milepæl er nået for Møllers Cykel Shop, som den 7. februar fejrer 30 år som et fast holdepunkt for cykelentusiaster i Frederikshavn. Det bliver fejret på dagen med kagemand og kaffe.

Dagen vil blive fejret med kagemand og kaffe hele dagen. Fra kl. 9 til 17.30 vil der være 30% på alle varer i butikken. Dette gælder dog ikke deres cykler, som de til gengæld har lavet rigtig gode priser på. Bl.a. elcykler, som er det store hit til alle aldre, har de nedsat - nogle endda med en besparelse på op til 9000 kr.

"Vi håber, rigtig mange vil kigge ind, om ikke andet så bare til en lille hyggesnak og kagemand/kaffe. Vi står klar til at tage imod. Denne dag er åben fra 9-17.30," siger Jens med en varm invitation til jubilæumsfesten hos Møllers Cykel Shop.

For ham har det været en fantastisk tid siden 1994, hvor han overtog butikken.

"Tilbage i 1994 boede vi oven på cykelbutikken, som dengang var ejet af Leif Juel. Jeg arbejdede som rejsemontør, er uddannet skibsbygger på Værftet, og hjalp Leif lidt på værkstedet. Da han var klar til at gå på pension, skulle jeg prøve kræfter med butikken. Dette er gået rimeligt godt, her 30 år senere."

"Vi har en god sund butik og har gennem årene uddannet 6 lærlinge, den sidste, Alexander, er lige uddannet og bliver hos os," fortæller Jens med et smil.

Læs også: Jens Møller driver lokal cykelbutik på 30. år: “Jeg har nok gjort et eller andet rigtigt“


Efter tre årtiers eksistens er der stadig fuld fart på værkstedet hos Møllers Cykel Shop (Foto: Privat)

Jens reflekterer over tanken om nye udfordringer og hvad fremtiden skal være for cykelbutikken, men erkender, at det kræver en person med den samme ånd og engagement for at overtage butikken:

"Nogle gange tænker jeg, om tiden er inde til nye udfordringer, men kan man finde en der kan passe, pleje butik/værksted med samme ånd som jeg? Vi har 3 drenge, som alle bor i Aalborg og er gået helt andre veje."

"Jeg vil ikke udelukke, at kommer der en person som har de samme indstillinger som jeg til min butik, at jeg så vil tænke, nu slipper jeg og lader nye kræfter overtage. Jeg er 58 år, men har selvfølgelig mange år på arbejdsmarkedet endnu."

Et stort tak
Jens Møller udtrykker sin dybfølte taknemmelighed over for alle, der har været en del af butikkens rejse, fra loyale kunder til støttende forældre.

"Jeg havde ikke stået her i dag, hvis ikke det var for alle mine kunder, nye som gamle. Det vil jeg gerne takke dem for."

Jens fortæller også, at han gennem årene har fået rigtig meget hjælp fra sine forældre, som valgte at gå på pension fra butikken, da de blev 80 år.

"Min far kan stadig komme forbi, når han har været til træning i Sportscenter Nord, og lige give en hånd med, hvis jeg har en ny cykel, der skal samles til kunden."

Dato: Onsdag den 7. februar
Tid: 09:00 - 17:00
Sted: Søndergade 64, Frederikshavn
Kilde: Møllers Cykel Shop