Gitte & Henriette fortæller om det seneste år i salonen

Foto: Privat . I salonen finder du Henriette Woller (t.v.) & Gitte Aaen (t.h.)
Profilbillede

Gitte Aaen og Henriette Woller gør status: Året der gik i Hårgalleriet.

Endnu et år er gået hos frisørsalonen i Frederikshavn og sammen med den 49-årige frisør, Gitte, og 48-årige Henriette, ser vi tilbage på det seneste år:

“Selvom vi desværre, efter coronaen, har måttet hæve vores priser lidt mere, så ligger vi stadig i den fornuftige ende. Alle kan være med, og alle får det til samme pris. Vi har ingen rabatter til de studerende eller til pensionister, for vi er så “billige”, at alle kan være med.”

Gitte og Henriette fremhæver lyspunkterne, der giver grund til optimisme for Frederikshavn-salonen og fortæller, hvad der er gået særligt godt:

“Det har været en kæmpe succes at vende fuldt tilbage i salonen i 2022. Vi har haft travlt, og folk er vendt glade og smilende tilbage, klar til at komme ud og vise, det sidste nye, indenfor hårmode. Også selvom der til tider har været ventetid til bookningerne.”

Med lyse udsigter forude, er det også på sin plads at fremhæve andre ting, Gitte og Henriette ønsker at fremhæve fra det forgangne år. 

“Folk har taget godt imod vores nye brand, Ice-cream, et brand, hvis shampoo-serie vi forhandler i salonen. Vores leverandør har altid kunnet levere vores varer til tiden. Så husk at tage et kig ind i salonen. Vi har altid gode tilbud på lækre produkter til lokkerne og kaffe på kanden.”

Sådan lyder det fra Gitte Aaen og Henriette Woller der har sammen været i salonen i 26 år. 


Foto: Privat // Du finder den nye shampoo-serie fra Ice-cream hos Hårgalleriet Frederikshavn 

Du finder meget mere om Hårgalleriet på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: I/S Hårgalleriet v/Gitte Merete Nielsen & Henriette Christensen
False {
}