Få testet hørelsen gratis på Frederikshavn Svane Apotek

Foto: PR. Peter Georg Hansen fra Din Hørespecialist ser frem til at foretage høreprøver på Frederikshavn Svane Apotek.
Profilbillede
dato

Torsdag den 14. oktober har alle borgere mulighed for at få en gratis høreprøve på Frederikshavn Svane Apotek. Høreprøven foretages i samarbejde med Din Hørespecialist.

Mange høreundersøgelser har været udsat på ubestemt tid på grund af Corona, men nu kan alle interesserede få foretaget en gratis høreprøve på Frederikshavn Svane Apotek.

For at høreprøverne foregår trygt for både testperson og høreekspert tages der forbehold for gældende restriktioner med de nødvendige værnemidler samt afspritning.


Foto: PR // Remote Care er en ny service, der giver høreapparatsbrugere mulighed for at få finjustereret høreapparaterne direkte fra hjemmet.

Der foretages gratis høreprøver torsdag den 14. oktober i samarbejde med Din Hørespecialist på Frederikshavn Svane Apotek kl. 9.00-14.00.
Arrangementet er gratis og uforpligtende.

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde med 25 høreklinikker, der yder rådgivning om høreapparater fra producenterne Widex og Signia.
Høreklinikkerne er specialiseret i nøjagtig, individuel tilpasning af høreapparater ved hjælp af markedets førende teknologi.

Telefon: 70 11 10 70,
www.dinhs.dk/hoereklinik-frederikshavn


Foto: Viby Apotek og Aarhus Stjerne Apotek inviterer til en gratis høreprøve mandag den 11. oktober.

Kilde: epicent.dk
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.