Claus behandler dit sommerhus, som var det hans eget

Foto: Privat. Indehaver og direktør i Sommerhusservice Vendsyssel
Profilbillede

Har du sommerhus i den østlige del af Vendsyssel, som du gerne vil passe godt på, så kan du ikke komme uden om Sommerhusservice Vendsyssel.

Hvad enten det kun gælder almindeligt opsyn, eller du har behov for vedligeholdelse og græsslåning, så bestemmer du selv omfanget.

Du er selv med til at sammensætte servicepakken.

Den mest effektive måde at få den bedste service på, når du ikke er tilfreds med den, du kan købe, er ved at skabe den selv.

Det har indehaver og direktør i Sommerhusservice Vendsyssel, 49-årige Claus Jørgensen, måttet sande.

”I mange år har jeg ejet sommerhuse flere steder i det nordjyske, hvor jeg har skabt et større netværk til andre ejere af fritidshuse,” fortæller Claus.

”Flere af dem har udtrykt stor utilfredshed med de serviceydelser, de som ejere og udlejere af sommerhuse har kunnet tilkøbe. Det kunne være ydelser i form af diverse vedligeholdelse, opsyn, forbedringer med mere.”

Som uddannet tømrer og indehaver af blandt andet Malervir.dk København ved Claus om nogen, hvad godt håndværk og god service er.
Derfor besluttede han sig for at grundlægge Sommerhusservice Vendsyssel, så han kunne være med til at gøre en forskel for de utilfredse sommerhusejere.
Virksomheden er hjemmehørende på Vendsyssels østkyst.

Lokalt funderet

Claus lægger stor vægt på at lave aftaler med fagfolk fra lokalområdet.

”Allerede nu kan jeg fortælle, at vi har indgået en samarbejdsaftale med Dancenter, som vi træde i kraft i 2022. Samtidig er der igangsat andre aftaler med en bred vifte af øvrige samarbejdspartnere. Det er lokale fagfolk, der kan dække enhver problemstilling, vores kunder måtte stå over for,” siger Claus.

Netop det lokale islæt lægger Claus stor vægt på.
Det vil han prioritere meget højt, ja faktisk som værende det bedste ved Sommerhusservice Vendsyssel.

”Vi vil være kendt for at have lokalt kendskab, og at vi samarbejder med lokale fagfolk,” understreger Claus.

”Herved kan vi skabe en bred servicedækning og samtidig give vores kunder en tryghed ved at vide, at deres fagmand ikke er hvem som helst”.

Indtil videre er Sommerhusservice Vendsyssel den eneste af sin slags på Vendsyssels østkyst med flest faggrupper samlet under ét tag.
Skulle der med tiden komme lignende initiativer til, vælger Claus at tro, at netop hans koncept stadig vil være unikt.

Bred tilbudspalette

Sommerhusservice Vendsyssel udfører opsyn med dit sommerhus, når du ikke selv har mulighed for det. Servicen kan bl.a. indeholde:

· Opsyn med fastlagt frekvens efter aftale

· Vedligeholdelse med bl.a. reparation af skader

· Græsslåning

· Forslag til forbedringstiltag

· Forbedringer indvendig og udvendig

· Stakit

· Legeredskaber

· Maling og fugning

· … og mange andre ting

Desuden rådgiver Claus Jørgensen i selvbyg og deltager gerne i medbyg. Hvem, der i de forskellige situationer leverer materialerne, er ligegyldigt.

Tillid og troværdighed er nøgleordene

Sommerhusservice Vendsyssels værdier bygger på tillid og tryghed, som skaber frihed til kvalitetstid.

”Hos os er det kunden, der bestemmer,” siger Claus.

”Derfor har kunden også muligheden for selv, i samråd med os, at sammensætte sin helt egen pakkeløsning til individuel pris. Samtidig kan vi garantere for, at der altid vil være direkte døgnkontakt til den rette fagmand. Der er ingen mellemled eller 30 telefonsamtaler, hvis man står over for en problemstilling, der skal løses her og nu”.

Medarbejdere og samarbejdspartnere sætter stor pris på Claus’ gode humør og imødekommenhed.
På baggrund af hans evne til at lytte og reflektere giver han sine medarbejdere en følelse af at være en værdifuld del af hele holdet.

Der er hurtig respons, hvis nogen har en problemstilling, de skal bruge hans hjælp til.
Claus spilder ingen og ingens tid.

Sommerhusservice Vendsyssel har kontoradresse hos Kattegat Silo på Silovej 8 i Frederikshavn. Der er en ny hjemmeside på vej, som snart er i luften.
Her kan du følge med i de utallige konstellationer, der er mulighed for at bestille hos Claus eller på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Claus Jørgensen // Sommerhusservice Vendsyssel
Flere artikler