Byen's Pizza: Mad til enhver smag

Foto: Byen's Pizza.
Profilbillede
dato

Vi er et pizzaria/grillbar som ligger midt i byen i Frederikshavn centrum. Vi yder vores bedste hver dag, for at kunne yde den bedste service for de kunder, som kommer og besøger vores butiks samt dem, som vi leverer mad til via vores TakeAway-system.

Vi benytter os både af JustEat og Hungry, samt vores egen hjemmeside som er www.byenpizza.com. Justeat og Hungry findes i apps i appstore og android.

Jeg hedder Hani Alhabboul, og jeg er ejer af byens pizza. Jeg lægger meget vægt på, at alle kunder som besøger min butik får en god oplevelse.

Jeg bruger gerne ekstra tid på kunder til en god snak, mens de venter på deres mad eller spiser.

Grunden til, at jeg har valgt at overtage denne butik for 1 år siden, er fordi, at det var det første pizzaria, jeg startede med at arbejde i, da jeg kom til Danmark, for 7 år siden.

Udover at drive pizzariaet, arbejder jeg i Norisol som specialiserer sig i teknisk isolation, og her blev jeg uddannet i Feb. 2022. Jeg elsker at arbejde, og derfor arbejder jeg til hverdag i Norisol, hvor min lillebror og mine andre dygtige ansatte driver butikken.

Jeg vil også gerne pointere, at jeg har en god lokalitet midt i centrum, som gør, at jeg ligger tæt på både skaterbanen samt bylivet i Frederikshavn, og jeg har åben de fleste af timerne i døgnet, da jeg holder natåbent i weekenden.

Og med alt det der sker i Danmark pt. vil jeg gerne referere til, at hvis der er nogle, der får brug for hjælp til at ringe efter en taxa, eller til at sidde indenfor for at vente til taxaen/forældre, eller hvem der skulle hjælpe en hjem, at man velkommen i min butik, og ellers hvis man har brug for hjælp til andet. alle er velkomne hos mig.

I anledning af, at jeg er blever færdiguddannet teknisk isolatør og butikken fejrer 1 års fødselsdag med mig som ejer, vil der fredag d. 3 juni og lørdag d. 4 juni - 2022 1 stk. gratis slice til alle, der kommer forbi butikken imellem 22.00 - 24:00.

Alle er velkommen og jeg glæder mig meget til at se så mange som muligt.  

Vi kan heller ikke komme udenom, at det der sker i verdenen lige nu, er svært for alle os forretningsfolk. Krigen mellem Ukraine og Rusland er forfærdelig, og det gør, at mange af dagligvarer og fødevarer er blevet sat op, og bagsiden af medaljen er derfor, at vi bliver nødt til at hæve priserne med vores madvarer.

Så fra 1-6/2022 vil alle pizzaer, sandwich samt grillmad stige med 10 kr. dette gælder ikke drikkevarer, der beholder de oprindelige priser. Der vil senere hen af sommeren komme nye menukort, som i hjertens gerne må komme ned i butikken og hente. 

Jeg håber at se så mange som muligt i min butik også jeg vil ønske jer alle en fantastisk sommer!

OBS: er der nogle der mangler arbejde og kunne tænke sig studiejob er der mulighed for at kontakte mig på tlf: 52808856 eller pr. e-mail: hanialhabboul@outlook.dk

De kærligste hilsner

Alle medarbejdere i byens pizza!
Rimmensgade 3c 
9900 Frederikshavn  

Hjemmeside: www.byenspizza.dk

Tlf: 98 42 00 35


Kilde: Byen's Pizza