Vil du være faglærer i hydroakustik og styrke Søværnets kompetencer inden for Anti Submarine Warfare?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Søværnet skal opbygge en stærkere kompetence indenfor for Anti Submarine Warfare (ASW). Derfor skal der udvikles et nyt koncept for uddannelse og træning. Som faglærer i hydroakustik får du dermed ansvaret for et centralt kompetenceområde i vores praksis.

Lyder det som noget for dig er du måske vores kommende nye kollega.



Om os

Vi støtter alle enheder i Forsvaret, der beskæftiger sig med Anti Submarine Warfare. Vores primære opgave er at levere uddannelse af høj kvalitet, hvilket stiller store krav til vores egne kompetencer. Derfor indgår langsigtede læringsforløb til os selv som en fast del af vores årsplanlægning. Den målrettede indsats og prioritering af egen kompetenceudvikling giver os en solid overhøjde, og vi er stolte over at være ”professionelle specialister” inden for vores fag.

Vi har som skole i Søværnet mange ”normale” skoleopgaver; klasseundervisning og uddannelsesfaglig sagsbehandling, som er det samme som på andre skoler.

Der hvor vi skiller os ud fra en almindelig skole er vores uddannelsesaktiviteter, da vi bruger simulation til krigsspil og ofte sejler med Søværnets enheder, mens der undervises. Vi har internationale samarbejder og kan deltage, når Forsvarets enheder uddanner sig og træner i udlandet.



Om stillingen

Som faglærer i hydroakustik i faggruppe Under Water Warfare, vil du få en spændende og central opgave, fordi kompetenceudvikling (uddannelse og træning) er afgørende for at fremtidens ASW fregatter kan kæmpe og vinde.

Hydoakustik spiller en afgørende rolle i Anti Submarine Warfare, fordi såvel sensorer som våbensystemer er baseret på lyd, når kampen foregår under vandet. Hvis man forstår, hvordan lyden opfører sig i vandet, kan man udnytte forholdene på kamppladsen og få en fordel i forhold til modstanderen.

At være faglærer hos os indebærer, at man selvstændigt skal stå for planlægning og gennemførelse af såvel teoretisk som praktisk undervisning, sagsbehandling og udvikling af ens arbejdsområde inden for et fag- / vidensområde (her hydroakustik).

Fagområder inddeler vi i logiske grupper, som vi kalder faggrupper, og hydroakustik hører under faggruppe Under Water Warfare sammen med f.eks. SONAR faget og ASW taktik.

Det betyder, at der er gode rammer for at tilpasse fremmøde i Frederikshavn, så det passer den enkeltes behov. Det er de løbende opgaver, der dikterer, om det er nødvendigt at være fysisk tilstede ved Center for Taktik i Frederikshavn. Fordi opgaverne er dynamiske vil kravet om fremmøde også være det, men forventeligt vil det dreje sig om ca. 10 uger om året.

Stillingen er med fast tjenestested i Frederikshavn, og det håber vi vil tiltrække kolleger, uanset om man bor tæt på Center for Taktik eller længere væk. Vi har gode erfaringer med hjemmearbejdsplads og gør i vid udstrækning brug af videokonference og chatprogram som supplement til såvel formelle møder som uformel, daglig snak.


Om dig

Vi foretrækker at du har undervisningserfaring og gerne har en relevant erhvervsfaglig uddannelse eller relevant erfaring fra lignende stillinger.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med undervisning og hydroakustik. Men hvis du synes arbejdsområdet er spændende, vil vi opfordre dig til at søge, uanset om du selv føler, at du mangler noget fagligt. Er du den rette person til teamet i faggruppen, udarbejder vi gerne et forløb sammen med dig, der sikrer dig og os den kompetenceudvikling, der skal til.

For at få succes i stillingen vil det være en fordel, men ikke et krav, hvis du har nogle af følgende kompetencer:
• Være god til engelsk (tale og skrive flydende), fordi mange af vores skriftlige materialer er på engelsk og fordi vi deltager i NATO møder og lignende
• Have kenskab til fjernundervisning / digitalt formidlet undervisning
• Kenskab til Forsvaret
• Er fortrolig med de Microsoft office-pakken, Word, PowerPoint, Excel mm., ligesom det er en fordel, hvis du har erfaring med Moodle (learning management system).

Du vil specifikt skulle arbejde med Moodle kursus (fjernundervisning) i emnet militær hydroakustik, ubådsulykker og ubådsredningsoperationer, marin naturvurdering og generelt opbygge og vedligeholde viden i faggruppen omkring emnerne oceanografi og hydroakustik i forhold til ASW operationer.

Vi tilbyder en personlige udviklingsplan til dig, hvor du sammen med os bidrager aktivt til planlægning af dit arbejde. Dette sikrer og realiserer dine ønsker for karriere og udvikling på det personlige såvel som det professionelle plan og ligeledes vil dette styrke dine nuværende faglige kompetencer.


Ansættelsesvilkår

Som civil vil du blive ansat efter gældende cirkulære om aftale om løn- og ansættelsesvilkår for
Forsvarets civile faglærere.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kaptajnløjtnant Frederik Nordsted Müller på telefon 728 55 339.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent June Bastholm på telefon 3266 5470.

Ansøgningsfristen er den 11. oktober 2024, vi forventer at holde samtaler løbende.
Ansættelse efter aftale.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket og vedhæfte din ansøgning, CV og uddannelsesbevis som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM CENTER FOR TAKTIK
Center for Taktik (TAC) er Søværnets taktiske uddannelses-, trænings- og videnscenter, der har fokus på at gennemføre og udvikle attraktive, efterspurgte, opdaterede og fleksible militærfaglige taktiske uddannelser. Vores hovedopgave er at uddanne og træne flådens taktiske personel, der skal operere, føre og lede Søværnets enheder i fred, konflikt samt krig. Det være sig sømilitær taktik samt søredning, fiskeri og havmiljøopgaven. Vores primære kursister er stampersonel inden for kampinformation og kommunikation, samt vagtchefer og taktiske officerer.
TAC deltager også i NATO Maritime Operations Working Group, som udvikler NATO doktrinære grundlag, og støtter Søværnets træningselement med Searidere under DANSARC forløb.
På den måde er TAC en spændende arbejdsplads der omfavner udvikling, uddannelse og træning inden for hele Søværnets taktiske virke. Vil du være med til at udvikle Søværnet, er TAC stedet for dig.

OM SØVÆRNSKOMMANDOEN
Søværnskommandoen består af Kapacitetsdivisionen, Planlægnings- og Operationsdivisionen, Uddannelses- og Træningsdivisionen, samt en ledelsessektion. Derudover er Søværnets fire uddannelsescentre og Søværnets Center for Administration underlagt kommandoen.
Søværnskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion inden for det sømilitære område, herunder for at styrkeproducere og opstille sømilitære enheder inklusive Søværnets Nationale Maritime Operationscenter, samt for at støtte underliggende myndigheders opgaveløsning.



INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Frederikshavn, Flådestationen , 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-10-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6115972

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet