Kommunikationsgast til inspektionsfartøjet KNUD RASMUSSEN

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skal dit næste job være som kommunikationsgast på inspektionsfartøjet KNUD RASMUSSEN?
Som kommunikationsgast er du, i samarbejde med skibets ledelse og den resterende besætning, med til at opretholde enhedens beredskab. Din primære opgave vil være at varetage den daglige drift af radioen.
Hvis du synes det lyder som en spændende udfordring, er du måske vores nye kommunikationsgast.


Om os

Inspektionsfartøjet KNUD RASMUSSEN er den første af de tre enheder i KNUD RASMUSSEN-klassen, der udgør division 19. under 1. Eskadre.

Vi opererer i de smukke men til tider barske farvande ved kongerigets nordligste egne, hvor også de mænd hvis navne skibene bærer foretog deres ekspeditioner.

I vinterperioden opererer vi typisk i Sydvestgrønland, mens vi om sommeren, når isen bryder op, bevæger os nordpå til Thuleområdet, eller op langs østkysten.

Opgaverne spænder bredt og omfatter bl.a. suverænitetshævdelse, fiskeriinspektion, støtte til det grønlandske samfund, herunder search and rescue, samt støtte til forskellig forskning bl.a. søopmåling.

KNUD RASMUSSEN har to besætning af 19 personer, men skifter dråbevis så alle over tid sejler med alle.
Den lille besætning giver et tæt samarbejde mellem befalingsmænd og menige. Der er et godt og behageligt arbejdsklima med en uformel tone i en flad organisation

KNUD RASMUSSEN gennemgår i perioden ultimo 2023 til juli 2024, samt ultimo 2024 til maj 2025 en større opgradering af diverse systemer.

Om stillingen

Du er som eneste kommunikationsgast ombord ansvarlig for den daglige drift af radioen.
Dette indebærer at du som primær kryptokustode, skal sikre ansvarlig opbevaring af betroet materiel, er ansvarlig for skibets publikationer, herunder rettelser, mønstringer etc., samt assistere skibets banjermester efter behov.
Derudover indgår du i landlovsvagten i havn på lige fod med det øvrige personel.

Sejladsmønsteret er som udgangspunkt otte uger ude og otte uger hjemme. Udskiftningsdatoerne for kommende år bliver fastlagt sidst på året, og sejlplanen udarbejdes i samarbejde med din modpart. Det betyder, at du selv har indflydelse på sejladsmønstret, og at du ved, hvornår du skal sejle op til et år ud i fremtiden.

Om dig

Du er god til at arbejde selvstændigt med dine opgaver og er ansvarsbevidst omkring radioens virke.
Du ønsker at bringe din faglighed i spil, som en vigtig brik i skibets opgaveløsning.

Du er uddannet marinekonstabel kommunikation, gerne med erfaring fra tidligere tjeneste i Nordatlanten.
Du har gyldig Q for følgende:
Kryptokustode
Generelt certifikat radiooperatør, GMDSS
De til stillingen krævede kurser i radioens udstyr. Skulle du mangle enkelte kvalifikationer, kan disse erhverves efter ansættelse. Du har et godt kendskab til udstyret på radioen, således du kan være behjælpelig ved evt. nedbrud.
Endeligt skal du være eller kunne godkendes til CTS.

Du har en positiv tilgang til arbejdet i Søværnet, også under de til tider ekstreme vejrforhold, som kan opleves under sejlads i Nordatlanten.

Vi lægger vægt på fysisk og psykisk velvære og arbejder aktivt i retning mod Forsvarets krav til militær fysisk træning.

Du skal være egnet til sejlads i forhold til helbred-, tand- og idrætsstatus, samt have gyldig Q i Røgdykning og brandbekæmpelse.

Hvis du har en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX eller HF), kan du senere som medarbejder i Søværnet søge ind på Søværnets løjtnantsuddannelse og blive officer i Søværnet. Læs mere om løjtnantsuddannelsen her (link: https://karriere.forsvaret.dk/uddannelse/soevaernet/lojtnant/)

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en marinekonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til skibets
Banjermester SSG Finn Zimmer, telefon 41 30 98 27, e-mail 1eknud-bma@mil.dk eller
Banjermester OS Jesper Lønbo, telefon 41 30 98 28, e-mail 1eknud-bmb@mil.dk
Næstkommanderende KL Kurt Runge, e-mail 1eknud-nka@mil.dk
Alternativt CSG Lars Kresten Hoel, 1E-ST-BS01@mil.dk, telefon 7285 3214.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Thomsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-RTH@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 15. juli 2023. Stillingen er til besættelse 1. september 2023.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om 1. Eskadre (1 ESK)
1. Eskadre omfatter spændende og alsidige arbejdspladser på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder. De sejlende enheder er primært indsat i det Nordatlantiske område og løser en lang række af Søværnets nationale opgaver 24/7/365. Opgaverne er blandt andet overvågning, suverænitetshåndhævelse, søredning og fiskeriinspektion i det nordatlantiske og arktiske område. Andre af eskadrens enheder er beskæftiget med varetagelse af søopmåling i danske og grønlandske farvande samt sejlads med Kongeskibet. Derudover har 1. Eskadre to spændende landtjenestesteder underlagt, Center for sømilitær teknologi (CST), der varetager al teknisk uddannelse i Søværnet og Center for maritim uddannelse og skibssikkerhed (CMS), der varetager uddannelsen af værnepligtige og elever, samt uddannelse i røgdykning, brandbekæmpelse, og medic uddannelser.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Flådestation Frederikshavn, Flådestationen 1, 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=184219&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5862129

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook