Kommunen deltager i fejringen af Norges nationaldag i venskabsbyen Larvik

Foto: Frederikshavn kommune.
dato

Borgmesteren, Økonomiudvalget og kommunaldirektøren tager til Larvik søndag for at deltage i fejringen af Norges nationaldag, men også for at få erfaringer med hjem fra Larvik.

Søndag 14. maj til onsdag 17. maj besøger borgmesteren, Økonomiudvalget og kommunaldirektøren Larvik, som er Frederikshavn Kommunes norske venskabsby.

De tager afsted sammen med repræsentanter fra erhvervsforeningen, og anledningen er en invitation fra Larviks borgmester til deltagelse i fejringen af Norges nationaldag 17. maj.

Turen handler desuden om at dele erfaringer og viden med den norske kommune, ligesom der i løbet af dagene er mulighed for at få inspiration fra Larvik, som har mange ligheder med Frederikshavn Kommune.


https://www.frederikshavn.dk/om-kommunen/nyheder/nyheder-og-pressekontakt/nyheder-og-pressemeddelelser/kommunen-deltager-i-fejringen-af-norges-nationaldag-i-venskabsbyen-larvik/
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.