Hjælpeinstruktør til Center for Maritim Uddannelse og Skibssikkerhed i Nordjylland (Hvims).

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du lide at have med mennesker at gøre, og har du flair for at undervise, så er her et spændende job som hjælpeinstruktører ved Center for Maritim Uddannelse og Skibssikkerhed (CMS).

Om os

Fremtiden bliver mere kompleks og uforudsigelig, og kravene til soldaterne bliver større. Derfor skal vi arbejde fleksibilt og målrettet i den måde, vi tænker og udvikler uddannelse og træning på.

På CMS uddanner og træner vi Søværnets medarbejdere til at løse unikke opgaver. Vores uddannelser og træning hviler på et stærkt fagligt vidensgrundlag inden for de maritime kerneområder. Størstedelen af aktiviteterne foregår lokalt, hvor vi har specialiserede træningsfaciliter. Når det er muligt, bringes uddannelsen ud til kursisterne, ligesom vi i høj grad understøtter enhedernes træning gennem seariding i rammerne af DANSARC.

CMS er geografisk placeret i henholdsvis Bangsbo, Frederikshavn og i Hvims, Aalbæk og vi er i alt 65 medarbejdere. Vi er ansvarlig for uddannelser og træning inden for en lang række grundlæggende maritime uddannelser og skibssikkerhed med fokus på M100 og M200 funktionsniveauer. Imidlertid henvender vores mange efteruddannelser sig bredt til personel i Søværnet, det øvrige Forsvar og andre offentlige myndigheder.

CMS afdeling i Hvims kerneopgaver er grundlæggende havari- og lækageforståelse, brandbekæmpelse i maritimt miljø, imødegåelse af skader forårsaget af atomare, biologiske og kemiske våben (CBRN-våben), samt maritim sanitetstjeneste. Alle enkeltdele trænes i sammenhæng efter den organisationsmodel, som skibene i Søværnet er organiseret efter.

Vi har samtidigt et velfungerende samarbejde med tilsvarende centre i Norge og Sverige.

Om stillingen

Jobbet består primært i praktisk brand- og lækageundervisning af vores kursister, som kommer fra hele Forsvaret. Derudover vil der være opgaver inden for vedligehold og udvikling af undervisningsfaciliteter.

Du skal i den første tid gennemføre en civil brandmandsuddannelse og derefter uddannes som sikkerhedsrøgdykker, for efterfølgende at kunne varetage sikkerheden for vores kursister og vurdere, om de er egnet til at være skibsrøgdykkere.
Er du allerede brandmand (eksempelvis gennem værnepligt i Beredskabsstyrelsen), men uden erfaring fra Søværnet, vil du skulle gennemføre hele/dele af Søværnets Basis Uddannelse. En konkret individuel vurdering vil ligge til grund for vurderingen heraf. Vi gør opmærksomme på, at jobbet ofte er fysisk krævende.

Vi kan tilbyde et alsidigt job med mulighed for udvikling, herunder et uddannelsesforløb med kurser og efteruddannelse, hvor vi tager udgangspunkt i din baggrund.

Om dig

Vi forventer af dig, at du har lysten og evnen til at lære fra dig af den erfaring, du allerede har erhvervet i Søværnet eller Beredskabsstyrelsen og af den viden, som du vil opnå i tjenesten ved Hvims. Du skal kunne fungere som del af et hold, men også kunne arbejde selvstændigt.

Ønskeligt:
• Du har sejlende erfaring fra Søværnet og gerne fra enheder, som har været igennem DOST, og er røgdykkeruddannet i Søværnet.
• Grund- og funktionsuddannelse fra BRS/civilt beredskab.
• ”Sort” svendebrev.

Har du ikke alle ovenstående punkter, skal du ikke lade dig afskrække. Du kan være netop den profil, vi søger.

Det er væsentligt, at du er i god fysisk form, da mange arbejdsdage foregår i branddragt i varmt miljø.

Helbredskrav:
Bestået Forsvarets Basiskrav
Blåt bevis
Godkendt til røgdykning

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en marinekonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår.
Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved CO10 fællesoverenskomsten og organisationsaftale for Centralforeningen for stampersonel.

Fast tjenested vil være Frederikshavn.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Dette betyder, at du blandt andet er forpligtiget til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer med videre.
Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kontakt og ansøgning
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til OK Brian Boesdal, telefon 7285 5902 eller på SC-CMS-CHMS@mil.dk.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent kontorfuldmægtig Rikke Thomsen ved Forsvarets Personalestyrelse, mail FPS-RTM@mil.dk, eller på telefon 7281 9174.

Ansøgningsfristen er den 25. april 2024, og vi vil holde samtaler løbende eller umiddelbart efter ansøgningsfristen, hvor vi foretager en kvalitativ vurdering af ansøgere. Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”send ansøgningen”.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Frederikshavn, Flådestationen , 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030368

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet