GENBRUGSEN holder flyttesalg: 50% rabat på alle varer

Flyttesalg i GENBRUGSEN (Foto: Privat)
Profilbillede

På det første ordinære repræsentantskabsmøde i GENBRUGSEN  Frederikshavn, var der mødt ikke færre end knap 40 Y´s men og frivillige op. Det store emne på mødet var selvfølgelig den forestående flytning til Gågaden, hvor Genbrugsen har lejet sig ind i Danmarksgade 56,- som mange husker som tidligere Fona butik.

 Der er af de mange frivillige, store forventninger til flytningen. Man håber på en øget tilstrømning til butikken, der er nemlig nu blevet plads til møbler, og de første møbler er allerede blevet afhentet, de er ligesom de andre effekter klar til salg når butikken åbner lørdag d. 1. april.

Her vil der være kaffe og brød til alle som kommer forbi. I Butikken på Rådhus alle`,- vil der indtil flytningen være 50 % flytte udsalg,- så halv pris på i forvejen lave priser, betyder man ikke finder det billigere nogen steder.


Her flytter Genbrugsen ind 1. april (Foto: Privat)

GENBRUGSEN Frederikshavn drives i et fællesskab mellem byens 2 Y´s Men`s klubber.

De to klubber er en del af en Y´s Men international, som har som en del af deres formål at støtte det lokale børne og ungdomsarbejde, nationale og internationale hjælpeprojekter, her kan nævnes Kirkens Korshær, Kfum`s sociale arbejde, Folkekirkens Nødhjælp, Gadebørn i Afrika, malariabekæmpelse, hospitalsskibene Mercy Ships etc.

Kilde: Claus Jensen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.