Flådestation Frederikshavn: Skab resultater som IT-supporterelev på Flådestation Frederikshavn

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du nysgerrig på IT-området, imødekommende og motiveres du af at støtte andre med deres IT-udfordringer? Vil du have en spændende karriere inden for IT-support og samtidig læres op af dygtige kollegaer? Så læs da med her og få indtryk af din kommende elevplads.

Om os

Du får din dagligdag på Flådestation Frederikshavn og bliver en del af afdelingen, som hedder Lokal IT. Vi er en afdeling med seks dygtige IT-medarbejdere og én leder. Vores grundliggende opgave er at levere IT-support til Forsvarets ansatte, og vi støtter ca. 2500 ansatte. Ud over IT-supportopgaverne varetager vi bl.a. driften af Internet-netværk - herunder klargøring, opsætning, administration af IT-udstyr, mobiltelefoner og AV-udstyr og mange andre spændende opgaver.

Vi har mange opgaver at tilbyde - så du kommer ikke til at kede dig.

Hos os er der ingen, der står alene med en opgave, der er altid en kollega, der er parat til at sparre, eller give en hånd med. Derudover er vi en afdeling, hvor døren altid står åben hos ledelsen.

Om stillingen

Om uddannelsen
Velkommen til et alsidigt, lærerigt og inspirerende uddannelsessamarbejde.
• Alsidigt, fordi du kommer rundt i mange forskellige funktioner.
• Lærerigt, fordi vi har nogle super dygtige og erfarne oplæringsansvarlige med mange spændende opgaver.
• Inspirerende, fordi du selv er med til at skabe din hverdag og samarbejde, fordi uddannelsen bliver bedst, hvis vi gør det i fællesskab.

Uddannelsen består af en teoretisk og praktisk del og varer ca. 2 år. Den teoretiske del foregår på en skole, og den praktiske del foregår hos os. Når du er i praktik kommer du ud i en lokal IT enhed, hvor du indgår i den daglige support af stedets kunder og lærer, hvordan du giver den bedste service, når du står over for kunder direkte. I starten vil en del af tiden være påvirket af oplæring med henblik på, at du med tiden vil blive specialist i fejlsøgning og tilretning af Forsvarets mange forskellige applikationer.

Om dig

Vi ønsker, at du har gennemført Grundforløb 2(Data- og kommunikationsuddannelsen) eller gør det inden, at du skal starte hos os.

Vi forventer, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre.
Derudover vil du opleve, at du skaber værdi hos os, når du:
• Ønsker at blive en dygtig og serviceminded supporter
• Er nysgerrig og engageret af natur
• Kan ”smøge ærmerne op”, tage luppen for øjet og tage initiativ og ansvar for egne opgaver og arbejdsdag.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Det statslige område (OAO-S-fællesoverenskomsten). Organisationsaftale for Håndværkere og teknikere.

For dig under 25 år bliver din startløn udregnet på baggrund af eventuel tidligere uddannelse og erfaring, men vil minimum udgøre 11.926,59 kr. pr. måned. Er du fyldt 25 år udgør din løn 20.673,31 kr. pr. måned. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Beløbet er beregnet i oktober 2023 niveau.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen, under hele ansættelsesforløbet.

Er du nysgerrig?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte LITS-Leder Lars Andersen Dragsbæk på 728 53241 eller lærlingekoordinator Henning Worm på 2270 7437.

Det samme gælder hvis du har spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår. Her er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mathias Fønskov på 7281 9121.

Du skal søge stillingen ved at klikke på linket og vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbevis og evt. anden dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Er du 25 år, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis ikke du har en realkompetencevurdering, kan du få udarbejdet realkompetencevurderingen på en skole, som udbyder uddannelsen. Hvis du ikke kan nå at få udarbejdet realkompetencevurderingen, kan du evt. tage den med til en samtale, og ellers kan skolen udarbejde realkompetencevurderingen ved en eventuel ansættelse.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi har ansøgningsfrist den 1. oktober 2023. Vi holder samtaler løbende.
Vi ønsker at byde dig velkommen den 1. februar 2024. Eller efter aftale.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, forvalter og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper. Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup. Du kan læse om Forsvaret og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse på www.forsvaret.dk og www.fmi.dk eller find os på IG: @fmi_dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Flådestation Frederikshavn, Flådestationen 1, 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=185222&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5898551

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet