Få testet hørelsen gratis på Frederikshavn Svane Apotek og Rådhus Apoteket

Foto: PR. Peter Georg Hansen fra Din Hørespecialist ser frem til at foretage høreprøver på Frederikshavn Svane Apotek og Rådhus Apoteket.
Profilbillede
dato

Onsdag den 10. november har alle borgere mulighed for at få en gratis høreprøve på Frederikshavn Svane Apotek og Rådhus Apoteket.
Høreprøven foretages i samarbejde med Din Hørespecialist.

Mange høreundersøgelser har været udsat på ubestemt tid på grund af Corona, men nu kan alle interesserede få foretaget en gratis høreprøve på Frederikshavn Svane Apotek og Rådhus Apoteket.
For at høreprøverne foregår trygt for både testperson og høreekspert tages der forbehold for gældende restriktioner med de nødvendige værnemidler samt afspritning.


Foto: PR // Remote Care er en ny service, der giver høreapparatsbrugere mulighed for at få finjustereret høreapparaterne direkte fra hjemmet. 

Over sommeren har mange benyttet sig af de gratis høretest, og 40 procent havde et behandlingskrævende høretab.

Der foretages gratis høreprøver onsdag den 10. november i samarbejde med Din Hørespecialist på Frederikshavn Svane Apotek kl. 9.00-12.00 og på Rådhus Apoteket kl. 13.00-15.00.


Foto: PR // Frederikshavn Svane Apotek og Rådhus Apoteket inviterer til en gratis høreprøve onsdag den 10. november. 

Arrangementerne er gratis og uforpligtende.

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde med 25 høreklinikker, der yder rådgivning om høreapparater fra producenterne Widex og Signia. Høreklinikkerne er specialiseret i nøjagtig, individuel tilpasning af høreapparater ved hjælp af markedets førende teknologi. Tlf.: 70 11 10 70, www.dinhs.dk/hoereklinik-frederikshavn

Kilde: epicent.dk
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.