Få overblik over, hvordan kommunen håndterer sneen, hvis den kommer


Der er varslet snestorm i Frederikshavn Kommune. Her er en oversigt over, hvordan hjemmeplejen og kollektiv trafik kommer frem, og hvor vejene bliver ryddet.

Hjemme- og sygeplejen
Hvis der kommer sne, kan det være svært for hjemme- og sygeplejen at komme frem på visse steder. Derfor kan der opstå forsinkelser, og der kan ske ændringer i udkørselsplanen.

Sker der ændringer, vil man få besked fra den hjemme- og sygeplejegruppe man er tilknyttet.

Det er altid muligt at komme i kontakt med hjemme- og sygeplejen på nedenstående telefonnumre.

Hjemmeplejen:
Skagen, Ålbæk, Strandby og Ravnshøj: Tlf. 98 45 59 71
Frederikshavn: Tlf. 98 45 59 07
Sæby, Østervrå og Dybvad: Tlf. 98 45 65 50

Hjemmesygeplejen: Tlf. 98 45 65 65

Kollektiv trafik
Nordjyllands Trafikselskab (NT) informerer om, at flexhandicap, flextur og plustur lukkes ned fra midnat i dag mandag 6. marts.

Der kan også komme ændrede køretider og aflysninger på resten af den kollektive trafik. Hold dig orienteret på NT’s trafikinformation her.

Der ryddes sne på udvalgte veje
Kommunen rydder sne og salter på udvalgte offentlige veje, stier og parkeringspladser. Det sker efter en prioritering, der tager hensyn til de mest trafikerede veje og cykelstier. Du kan se mere om, hvordan vejene ryddes for sne her.


https://www.frederikshavn.dk/om-kommunen/nyheder/nyheder-og-pressekontakt/nyheder-og-pressemeddelelser/fa-overblik-over-hvordan-kommunen-handterer-sneen-hvis-den-kommer/
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.