Elektroniktekniker og IT-supporter til Søværnets inspektionsskibe (genopslag)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet elektroniktekniker eller IT-supporter, og kan arbejde selvstændigt med enkelte opgaver og i en sammensat gruppe med komplekse opgaver - er du den person, som vores medarbejdere søger som ny kollega.

Har du lyst og mod på at uddanne dig til elektroniktekniker – er dette også en mulighed i Søværnet

Om os

Vores primære opgaver er at forberede det militære forsvar af Grønland og Færøerne herunder at udføre patruljevirksomhed og hævdelse af Rigsfællesskabets suverænitet på søterritorierne. Hertil kommer afledte opgaver såsom fiskeriinspektion, søredning, assistance til civile myndigheder etc. Enheden deltager også jævnligt i større, multinationale øvelser.

Du vil indgå i en besætning med ”højt til loftet”, og gode muligheder for at udvikle dig personligt såvel som fagligt. Besætningen er meget professionel med en høj faglig stolthed. Opgaverne løses i fællesskab med gode kolleger, hvor dagene kan blive udfordrende. Vi garanterer dog, at du vil få uforglemmelige oplevelser, hvor du er med til at gøre en forskel.

Om stillingen

Dine primære opgaver er baseret på at dine kompetencer inden for elektronik og computer drages i bedst mulig anvendelse. Du vil sammen med dine kollegaer skulle udføre det vedligeholdende arbejde, som vores elektroniske systemer, såsom sensorer, radarer, og IT-systemer, har behov for i daglige. Udstyret kræver en stor bevågenhed for den vedligeholdende tjeneste, da det udsættes for store belastninger, når blandt andet platformen bevæger sig i det nordatlantiske ocean.

Du og dine kollegaer vil arbejde tæt sammen i de opgaver, som omhandler de mange elektroniske systemer ombord. Desuden vil dit arbejde også have et tværfagligt indhold, når du og skibets øvrige besætning udfører de operative opgaver, som skibet er pålagt. Her er særdeles helikopteroperationer i fokus.

Den almene tjeneste indeholder også vagttjeneste og andet forefaldende arbejde uden for det faglige område, når der afvikles forsyningsophold. Under forsyningsophold vil hele besætning i samarbejde skulle genforsyne hele skibets beholdninger af proviant, reservedele, brændstof etc.

Om dig

Hvis du ikke har gennemført en grunduddannelse i Søværnet (Værnepligt), vil du skulle gennemføre denne inden start ombord i skibet. Grunduddannelsen er en uddannelse på 4 måneder, som foregår i Frederikshavn.

Det er en fordel, hvis du allerede har gennemført en grunduddannelse i Søværnet – dog er det ikke et krav. Hvis du har gennemført en grunduddannelse (værnepligt) ved Søværnet, vil du forventelig kunne starte direkte i besætningen.

Har du gennemført en grunduddannelse (værnepligt) i enten Hæren eller Flyvevåbnet, skal du gennemføre en efteruddannelse i Søværnet, som giver dig viden og færdigheder til at kunne begå dig på Søværnets skibe. Denne uddannelse varer ca. 3 uger.

Du skal du være uddannet elektroniktekniker. Hvis du ikke allerede er uddannet elektroniktekniker, vil det være muligt, at gennemføre denne erhvervsfaglige uddannelse i Søværnet.

Du er en person med en positiv tilgang til at arbejde i Søværnet og under de vilkår, som opstår når platformen bevæger sig i forhold til de vejrforhold, som blandt andet opleves under sejlads i Nordatlanten.

Vejret spiller en stor rolle, når arbejdsdagen planlægges. Derfor skal du kunne omstille dig til at ændre en planlagt dag med udendørs arbejde til indendørs arbejde – eller omvendt.

1. Eskadre lægger vægt på fysisk og psykisk velvære, og arbejder aktivt i retning mod Forsvarets Fysiske Basiskrav. Forsvarets fysiske Basiskrav er de krav til udholdenhed og styrke i forhold til idræt, som du kan læse mere om ved at søge på ”Træn med Forsvaret” – Der findes både hjemmeside og app.

Du skal være egnet til sejlads i forhold til helbred-, tand- og idrætsstatus

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en marinekonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til HEMMELIG og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet og muligheder for uddannelse kan fås ved henvendelse til 1. Eskadre personelbefalingsmand Chefsergent Lars Hoel, 72 85 32 14, 1E-ST-BS01@MIL.DK

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Thomsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-RTH@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 24. februar 2024. Stillingen er til besættelse 1. april 2024.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


OM SØVÆRNSKOMMANDOEN
Søværnskommandoen består af Kapacitetsdivisionen, Planlægnings- og Operationsdivisionen, Uddannelses- og Træningsdivisionen, samt en ledelsessektion. Derudover er Søværnets fire uddannelsescentre og Søværnets Center for Administration underlagt kommandoen.
Søværnskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion inden for det sømilitære område, herunder for at styrkeproducere og opstille sømilitære enheder inklusive Søværnets Nationale Maritime Operationscenter, samt for at støtte underliggende myndigheders opgaveløsning.



OM 1. ESKADRE
1. Eskadre omfatter spændende og alsidige funktioner på sejlende enheder, hvor vi fortrinsvis er fokuseret på det arktiske og Nordatlantiske område. Vi løser en bred vifte af Søværnets opgaver året rundt. Opgaverne er blandt andet det militære forsvar af Grønland og Færøerne, overvågning, suverænitetshåndhævelse, søredning og fiskeriinspektion. Andre af vores enheder er beskæftiget med varetagelse af søopmåling i danske og grønlandske farvande samt sejlads med Kongeskibet. Hos os får du en fremtid på gyngende grund med unikke oplevelser og gode kolleger i den nordlige del af Kongeriget samt mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Frederikshavn, Flådestationen , 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5977924

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook