BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Kan du se dig selv, på en minder enhed i Grønland, hvor der sætte pris på godt sømandskab, samt en stor selvstændighed i jobbet. Og hvor faggranser ikke betyder det store. Så tøv ikke med at sende DIN ansøgning.
Om os
Inspektionsfartøjet LAUGE KOCH (LAKO) indgår i 1. Eskadre, Division 19, og hejste kommando i december 2017, som det nyeste af i alt 3 enheder i KNUD RASMUSSEN-klassen.
LAKO’s primære operationsområde er i Nordatlanten omkring Grønland og sekundært i regi af nationale og internationale opgaver.
Som udgangspunkt vil LAKO operere i Sydvestgrønland i vinterperioden, og forskydes ofte i sommerperioden mod Nordvest- eller Østgrønland for eksempelvis at yde støtte til forskning eller slædepatruljen Sirius. Opgaverne er varierede og omfatter bl.a. suverænitetshævdelse, farvandsovervågning, søopmåling og støtte til det grønlandske samfund herunder fiskeriinspektion, isbrydningsassistance, SAR (search and rescue) samt støtte til diverse forskningsprojekter.
Besætningen udgøres til enhver tid af 21 personer, hvilket betyder et tæt samarbejde mellem befalingsmandsgruppen (6 personer) og den menige del af besætningen. Dette giver et godt og behageligt arbejdsklima med en uformel omgangstone i en relativ flad organisationsstruktur. Skibet har reelt to besætninger (42 M/K i alt), som dråbevis gennemfører udskiftning med fly på månedlig basis. Udgangspunktet for tjenesten ombord er ca. 2 måneders sejlads efterfulgt af ca. 2 måneder hjemme. Planlægningen fastlægges for et år af gangen, hvilket giver hvert enkelt besætningsmedlem stor indflydelse på egne sejladsperioder og eventuel uddannelse i samarbejde med sin respektive modpart.
Om stillingen
Din primære opgave bliver i samarbejde med de 5 øvrige ombordværende dæksgaster, at stræbe efter at LAKO til enhver tid er orlogsmæssigt korrekt udhalet og fremstår præsentabelt (med en skyldig hensyntagen til årstiden), samt at alt dæksmateriel er velsmurt og vedligeholdt, så det med kort varsel kan indsættes i alle tænkelige situationer.
I al slags vejr skal du være indstillet på at løse nødvendige opgaver samt at mestre LAKO’s 3 mindre fartøjer (2 gummibåde og SAR 3). Opgaven som rorgænger/udkig vil også være en del af din hverdag ombord.
Af øvrige opgaver i forhold til LAKO’s operative virke kan nævnes: Røgdykker - Radiooperatør GMDSS - Surringsgast til helikopter - Adgangskontrol og brandvagt - Pjecegast på tungt maskingevær 12,7 mm.
”Vi tilbyder”
En rigtig god og professionel besætning med et familiært sammenhold på tværs af tjenestegrene og rang.
Derudover er der naturligvis mulighed for kurser og efteruddannelse med udgangspunkt i din baggrund og potentielle ønsker.
Om dig
Du skal have en brændende lyst for at arbejde med alle mulige former for dæksarbejde. Din indsats er er med i den samlede løsning til en operativ opgave, som hele besætningen er med til at løse. Den operative opgave er mangeartede.
Det vil være en fordel, hvis du har gennemført en maritim uddannelse som skibsassistent. Om du er befaren eller ubefaren er ikke afgørende.
Hvis du ikke har gennemført en grunduddannelse i Søværnet, vil du skulle gennemføre denne inden start i skibet. Grunduddannelsen er en uddannelse på 4 måneder, der foregår i Frederikshavn.
Det er en fordel, hvis du allerede har gennemført en grunduddannelse i Søværnet – dog er det ikke et krav. Hvis du har gennemført en grunduddannelse (værnepligt) ved Søværnet, vil du forventelig kunne starte direkte i besætningen.
Har du gennemført en grunduddannelse (værnepligt) i enten Hæren eller Flyvevåbnet, skal du gennemføre en efteruddannelse i Søværnet, som giver dig viden og færdigheder til at kunne begå dig på Søværnets skibe. Denne uddannelse varer ca. 3 uger.
Du er en person med en positiv tilgang til at arbejde i Søværnet og under de vilkår, som opstår når platformen bevæger sig i forhold til de vejrforhold, som blandt andet opleves under sejlads i Nordatlanten.
Vejret spiller en stor rolle, når arbejdsdagen planlægges. Derfor skal du kunne omstille dig til at ændre en planlagt dag med udendørs arbejde til indendørs arbejde – eller omvendt.
1. Eskadre lægger vægt på fysisk og psykisk velvære, og arbejder aktivt i retning mod Forsvarets Fysiske Basiskrav. Forsvarets fysiske Basiskrav er de krav til udholdenhed og styrke i forhold til idræt, som du kan læse mere om ved at søge på ”Træn med Forsvaret” – Der findes både hjemmeside og app.
Du skal være egnet til sejlads i forhold til helbred-, tand- og idrætsstatus
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en marinekonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til LAKO Banjermester SSG Carsten Lindgreen via mail: 1ELAKO-BMB@mil.dk, eller på telefon: (mobil) 4130 9898 (skibskontor) 7285 3568
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Thomsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-RTH@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 21. juni 2023. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om 1. Eskadre (1 ESK)
1. Eskadre omfatter spændende og alsidige arbejdspladser på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder. De sejlende enheder er primært indsat i det Nordatlantiske område og løser en lang række af Søværnets nationale opgaver 24/7/365. Opgaverne er blandt andet overvågning, suverænitetshåndhævelse, søredning og fiskeriinspektion i det nordatlantiske og arktiske område. Andre af eskadrens enheder er beskæftiget med varetagelse af søopmåling i danske og grønlandske farvande samt sejlads med Kongeskibet. Derudover har 1. Eskadre to spændende landtjenestesteder underlagt, Center for sømilitær teknologi (CST), der varetager al teknisk uddannelse i Søværnet og Center for maritim uddannelse og skibssikkerhed (CMS), der varetager uddannelsen af værnepligtige og elever, samt uddannelse i røgdykning, brandbekæmpelse, og medic uddannelser.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Frederikshavn Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Flådestation Frederikshavn, Flådestationen 1, 9900 Frederikshavn
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183743&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849328