BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du lyst til at arbejde med udvikling og ledelse og samtidigt være med til at forme Søværnets taktiske træning? Så har du her muligheden for et spændende og udviklende job, med ansvar for understøttelsen af de taktiske uddannelser i Søværnet.
Om os
Udviklingssektionen består foruden dig af 16 medarbejdere. Sektionen udvikler doktriner og simulation, samt driver simulationsmiljøet, samt etablissement og materiel ved Center for Taktik.
Vi sikrer os, at uddannelsessektionen har de værktøjer der skal til for at drive uddannelserne på TAC.
Udviklingssektionen består af fire faggrupper; Faggruppe Våbentaktik, Faggruppe Materiel, faggruppe System og faggruppe C4i og simulation. Faggruppe Våbentaktik står for udvikling og opdatering af taktiske doktriner for våbenanvendelse i hele Søværnet. Faggruppe Materiel, varetager materiel og beholdning. Faggruppe System driver og vedligeholder det taktiske trænermiljø, som er en vigtig komponent i alle TAC’s uddannelser. Faggruppe C4i og simulation står for udvikling af simulerede værktøjer til anvendelse i træneren samt udvikling af C-flex, der er Søværnets bærende Combat Management System.
Om stillingen
Som sektionschef for udviklingssektionen bliver du en del af TAC ledelse og du er over for CH TAC hovedansvarlig for, at sektionen kan understøtte uddannelsessektionen med de mangeartede uddannelser der gennemføres på TAC.
Det er et krævende og udviklende job, hvor dine ledelsesmæssige egenskaber kommer i spil i en spændende og afvekslende hverdag, hvor du får du får ansvaret for den overordnede ledelse af sektionens medarbejdere.
Du vil få et tæt samarbejde med chefen for uddannelsessektionen omkring, hvordan din sektion bedst muligt understøtter uddannelserne ved TAC.
Du skal varetage sagsbehandling og koordination inden for udviklingsområdet, og du bidrager med faglig rådgivning til andre myndigheder i Søværnet og Forsvaret. Herunder vil du være med til at udvikle TAC, så vores faciliteter lever op til de stigende krav der er til moderne undervisning, bl.a. den fortsatte udvikling af TACs simulerede miljøer, herunder Taktisk træner, SAR-NAV, GMDSS, radiosimulator mm.
”Vi tilbyder”
Som medarbejder ved TAC kan du, afhængig af din baggrund, få ansvaret for mindre undervisningsopgaver ved udvalgte kurser.
Stillingen giver også mulighed for sejlads ved SVN enheder, hvor du, afhængig af egen erfaring biddrager til at forbedre og vedligeholde niveauet ved enhederne.
Stillingen er med fast tjenestested i Frederikshavn og tjenesten vil primært finde sted på TAC. Der er ud over mødeaktiviteten også rejseaktiviteter og du skal regne med omkring 20 rejsedage om året.
Du står bl.a. for Søværnets deltagelse i Maritime Operations Working Group (MAROPS WG) og koordinerer TACs deltagelse heri og er POC for Søværnets doktrinudvikling i NATO-regi.
Du er også sekretær i Arbejdsgruppe Simulering, Træning og Uddannelse (AG STU) som er en arbejdsgruppe der beskæftiger sig med integreringen af Towed Array Sonar systemet i den taktiske træning. Derudover deltager du også i diverse arbejdsgrupper som relaterer sig til din sektion.
Som medarbejder ved TAC får du et job, hvor det altovervejende fokus ligger på at uddanne Søværnets personel. Stillingen giver dig samtidigt rig mulighed for faglig fordybelse inden for udviklingsområdet, herunder IT og simulering.
TAC er fokuseret på at kompetenceudvikle den rette person. Vi tror på trivsel og work-life balance, og derfor vil du opleve stor frihed under ansvar i din daglige opgaveløsning.
Tjeneste på TAC indebærer stor mulighed for selv at tilrettelægge arbejdsdagen. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage på FAP. Stillingen har qua faste møderækker og sagsbehandling også en høj grad af stabilitet og gør, at du som medarbejder får mulighed for at planlægge med en lang tidshorisont. Alt sammen noget som gør tjenesten på TAC forenelig med et godt familieliv.
Tjeneste på TAC skal hænge sammen med dine ønsker om uddannelse, kurser og fastholdelse af faglige kompetencer. Sammen med chefen vil der blive aftalt en udviklingsplan, der understøtter dit virke i stillingen samt i den udstrækning det er muligt, passer med dine ønsker for fremtiden.
Om dig
Som sektionschef er det vigtigt, at du er en synlig leder, der tager ansvar for at sætte retningen for sektionen i samarbejde med dine faggruppeledere.
Du er orlogskaptajn og har gennemgået MMS eller uddannelse på tilsvarende niveau. Det er en fordel, hvis du har gennemført den Taktisk Officersuddannelse (TOK). Du skal have interesse for simulering samt lyst til at drive udviklingen af TAC simulerede miljøer i samarbejde med sektionens medarbejdere.
Du iværksætter selvstændigt tiltag til udvikling af sektionens opgaveløsning så skolen fremstår som en attraktiv og professionel uddannelsesinstitution. Du er kommunikerende og god til at opbygge netværk og forstår at samarbejde med mange forskellige mennesketyper i ind- og udland - men du er samtidigt ikke bange for at træffe de beslutninger, der skal til, for at sikre fremgang.
Stillingen kan også søges af erfarne kaptajnløjtnanter. I så fald vil der ved ansættelsen blive udarbejdet en uddannelsesaftale, der muliggør udnævnelse til næste grad. Dit faglige niveau er vigtigere end din grad.
Du er, eller kan blive, sikkerhedsgodkendt til hemmelig, og du skal kunne bestå Forsvarets Fysiske Basiskrav.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til næstkommanderende for
Center for taktik, orlogskaptajn Jakob Hostrup Hansen, på telefon 72855302 eller mail SC-TAC-NK@mil.dk.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Sandra Bengtson Heede, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19172.
Ansøgningsfristen er den 3. januar 2024. Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”send ansøgningen”.
Stillingen er ledig og vi forventer at ansætte dig pr. 1. marts 2024. Fast tjenestested vil være Frederikshavn.
Efter ansøgningsfristens udløb vil vi gennemføre en kvalitativ vurdering af ansøgerne og indkalde til samtale.
Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om Center for Taktik
Center for Taktik (TAC) er Søværnets taktiske uddannelses-, trænings- og videnscenter, der har fokus på at gennemføre og udvikle attraktive, efterspurgte, opdaterede og fleksible militærfaglige taktiske uddannelser.
Vores hovedopgave er at uddanne og træne flådens taktiske personel, der skal operere, føre og lede Søværnets enheder i fred, konflikt samt krig. Det være sig sømilitær taktik samt søredning, fiskeri og havmiljøopgaven. Vores primære kursister er stampersonel inden for kampinformation og kommunikation, samt vagtchefer og taktiske officerer.
TAC deltager også i NATO Maritime Operations Working Group, som udvikler NATO doktrinære grundlag, og støtter Søværnets træningselement med Searidere under DANSARC forløb.
På den måde er TAC en spændende arbejdsplads der omfavner udvikling, uddannelse og træning indenfor hele Søværnets taktiske virke. Vil du være med til at udvikle Søværnet, er TAC stedet for dig.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Frederikshavn Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Flådestation Frederikshavn, Flådestationen , 9900 Frederikshavn
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 03-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945081