Bliv instruktør i operativ kommunikation hos Søværnets Center for Taktik i Frederikshavn

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du brug for stabilitet efter en årrække med sejlende tjeneste, udsendelse eller anden tjeneste i land?
Søværnets Center for Taktik søger en befalingsmand til at undervise i operativ kommunikation


Om os

Faggruppe CIS (Communication and Information Systems) er en del af uddannelsesafdelingen ved Center for Taktik, hvor vi beskæftiger os med uddannelse inden for Kommunikation, krypto og Link.

I faggruppen er vi 8 medarbejdere inklusiv dig, hvoraf I er fem befalingsmænd som har hovedområde at undervise i kommunikation og krypto. Vi har et stærkt og venskabeligt sammenhold, og har altid fokus på det faglige og sociale fællesskab.

Arbejdsdagen er en vekselvirkning mellem forberedelse, undervisning, udvikling af undervisningsmateriale – gerne gennem e-learning, samt støtte med din viden i andre faglige sammenhænge. Vores årsplan er fastlagt, men vi har selv stor indflydelse på hverdagen og vejen til målet.

Om stillingen

Som faglærer i faggruppe CIS er du med til at gennemføre uddannelse inden for fagområdet kommunikation.
Du vil i tæt samarbejde med dine kollegaer i faggruppen, være med til at gennemføre undervisning for kommunikationsgaster på TAC 851, 852 og 853 samt bistå undervisningen af kadetter, officerer og KI gaster.

Dit undervisningsområder vil hovedsageligt være inden for Operativ kommunikation.

I operativ kommunikation undervises der i signalbehandling, signalets opbygning og type, publikationer, organisation, operations- og øvelsesplanlægning, kommunikationsplaner og kaldesignaler.
Størstedelen af faget er signalbehandling, der skal gøre kursisten i stand til, under kyndig vejledning, at betjene/bemande en operativ radiostation i SVN enheder til søs og/eller på land.

Kommunikationsundervisningen er bygget op omkring virket på radiostationen, og du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med instruktørerne i radiolive, der underviser i udstyr, krypto og frekvenser.

Undervisningen i operativ kommunikation foregår hovedsageligt som ”tavleundervisning” og praktiske opgaver, der kræver, at du er god til at strukturere undervisningen og besidder en god portion viden fra det operative miljø. Der er dog metode frihed, og du får selv mulighed for at tilrettelægge undervisningen ud fra læringsmålene.

Ud over undervisning deltager du også i det daglige arbejde omkring opdatering af undervisningsmateriale, kurser, administrative opgaver som råd og vejledning ved spørgsmål inden for dit fagområde.

Stillingen er med fast tjenestested i Frederikshavn, og tjenesten vil primært finde sted på TAC. Du skal dog påregne nogle rejsedage om året, især hvis du har interesse for at indgå som Searider under FOST.

I faggruppen arbejder vi med frihed under ansvar, og forsøger at skabe en stor fleksibilitet i opgaveløsningen. Der vil naturligvis være tilfælde, hvor det er nødvendigt for dig at være til stede i Frederikshavn, eksempelvis når du har undervisning - men der kan aftales dage med hjemmearbejde, når det kan passes ind.

Som medarbejder ved TAC får du et job, hvor det altovervejende fokus ligger på at uddanne operativ personel i Forsvaret, herunder Søværnets sejlende personel. Stillingen giver dig samtidigt rig mulighed for faglig fordybelse indenfor fagområdet.

Tjenesten på TAC giver dig stor mulighed for selv at tilrettelægge arbejdsdagen. Handlingsprogrammet som styrer TAC produktion er aftalt for et år af gangen, og ændres sjældent. Dette giver stabilitet og gør, at du som medarbejder får mulighed for at planlægge med en lang tidshorisont. Alt sammen noget som gør tjenesten på TAC forenelig med et godt familieliv.

Tjeneste på TAC skal hænge sammen med dine ønsker om uddannelse, kurser og fastholdelse af faglige kompetencer. Sammen med faggruppelederen vil der blive aftalt en udviklingsplan, der understøtter dit virke i stillingen samt i den udstrækning det er muligt, passer med dine ønsker for fremtiden.

Om dig

Du har baggrund som kommunikations oversergent i Forsvaret, og har sejlerfaring fra de operative enheder. Stillingen kan også søges af erfarne sergenter, og der vil i det tilfælde blive udarbejdet en udviklingskontrakt, der muliggør udnævnelse til næste grad.

Dit faglige niveau er vigtigere end din grad!

Du ønsker at indgå i et stærkt fællesskab, hvor vi støtter hinanden i det daglige. Du er i stand til at bevare overblikket og trives godt i en hverdag, der byder på spændende og komplekse opgaver, som du professionelt følger til dørs.

Du har gerne erfaring med undervisning og udarbejdelse af undervisningsmateriale.

Det vigtigste er, at du har en stor motivation til at videreformidle din viden til vores kursister, og ikke mindst et godt humør og positiv til arbejdsopgaverne.

Det er et krav at du er –eller kan blive, godkendt til HEM

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til Faggruppeleder CIS KL Marlene S. Høj på tlf. 72855367 eller mail SC-TAC-UD501@FIIN.DK.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail FPS-BDY@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 13. oktober 2024 og samtaler forventes afholdt uge 43. Stillingen er til besættelse 1. december 2024 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


Om Center for Taktik
Center for Taktik (TAC) er Søværnets taktiske uddannelses-, trænings- og videnscenter, der har fokus på at gennemføre og udvikle attraktive, efterspurgte, opdaterede og fleksible militærfaglige taktiske uddannelser.

Vores hovedopgave er at uddanne og træne flådens taktiske personel, der skal operere, føre og lede Søværnets enheder i fred, konflikt samt krig. Det være sig sømilitær taktik samt søredning, fiskeri og havmiljøopgaven. Vores primære kursister er stampersonel inden for kampinformation og kommunikation, samt vagtchefer og taktiske officerer.

TAC deltager også i NATO Maritime Operations Working Group, som udvikler NATO doktrinære grundlag, og støtter Søværnets træningselement med Searidere under DANSARC forløb.

På den måde er TAC en spændende arbejdsplads der omfavner udvikling, uddannelse og træning indenfor hele Søværnets taktiske virke. Vil du være med til at udvikle Søværnet, er TAC stedet for dig.

Find os også på Facebook.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Frederikshavn, Flådestationen , 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-10-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6111560

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet