Bliv en del af et professionelt team og bliv elektronikfagteknikerlærling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi sigter efter dig, der har interesse i at blive del af et professionelt og engageret team, og hvor du:

• Får en professionel uddannelse inden for det elektronikfagtekniske området
• Bliver en del af en anderledes og spændende arbejdsplads

Om os

Hvem er vi?
Vi er en del af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, bestående af 44 civile medarbejdere med ekspertise inden for el- og elektronik. Vores team er kendetegnet ved kvalitet og professionalisme, og vi arbejder altid sammen – ingen står alene med en opgave.

Hvad gør vi?
På Sensor- & Optronikværkstedet arbejder vi med avanceret elektronisk udstyr for Forsvarets enheder. Vores opgaver inkluderer:

• Service, vedligeholdelse og reparation af sonar, undervandsdroner, navigation og optroniske sensorer.
• Udvikling og reparation af printkort og andet udstyr på tværs af alle værn i det danske Forsvar.

Vores mission
Vi er her for at sikre, at Forsvaret altid er klar med professionelt og velfungerende udstyr. Fælles indsats og opretholdelse af høj kvalitet er fundamentet for vores fremskridt.

Om stillingen

Om uddannelsen
Uddannelsen består af en teoretisk og praktisk del og varer ca. 3.5 år. Den teoretiske del foregår på en skole, som passer i forhold til din bopæl, og den praktiske del foregår hos os. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve.

Som elektronikfagteknikerlærling arbejder du med at betjene, reparere, justere og modificere højteknologisk, elektronisk udstyr. Dit arbejde vil indebære ansvar for egne opgaver og samarbejde med teamet.

Om dig

Er du klar til en spændende uddannelse?
Uanset din alder eller uddannelsesmæssige baggrund, er vi mest interesserede i din motivation for at starte en spændende rejse som elektronikfagtekniker. Det eneste krav er, at du har bestået 9./10. klasse.

Hvad ønsker vi af dig?
I Forsvaret lægger vi vægt på ansvarlighed og kvalitet. Vi ønsker derfor, at du:

• Er klar til at tage ansvar og få indflydelse på de opgaver, du får.
• Er engageret og initiativrig, med en god samarbejdsevne.
• Er i stand til at udføre opgaver alene.
• Har interesse i at arbejde i en moderne virksomhed med en blanding af værkstedsarbejde og skoleforløb.

Hvis du er klar til at lægge energi i din uddannelse og vil være en del af et team, hvor samarbejde og selvstændighed går hånd i hånd, så er vi klar til at støtte dig hele vejen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Det statslige område (OAO-S-fællesoverenskomsten). Organisationsaftale for Håndværkere og teknikere.

For dig, som er under 25 år bliver din startløn udregnet på baggrund af eventuel tidligere uddannelse og erfaring, men vil minimum udgøre 12.115,83 kr. pr. måned. Er du fyldt 25 år udgør din løn 20.673,33 kr. pr. måned. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen, under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte værkmester Claus P. Laursen på 7282 1251.

Det samme gælder hvis du har spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår. Her er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mathias Fønsskov på 7281 9121.

Sådan søger du
For at søge stillingen, skal du klikke på linket og vedhæfte din ansøgning, dit CV, eksamensbevis og eventuel anden relevant dokumentation. Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte dokumenterne, kan du tage dem med til en eventuel samtale.

Er du 25 år?
Hvis du er 25 år eller ældre, starter din erhvervsuddannelse med en realkompetencevurdering. Erhvervsskolen vurderer dine samlede færdigheder i forhold til uddannelsen, og dette påvirker, hvordan dit uddannelsesforløb vil se ud. Husk derfor at vedhæfte dit realkompetencebevis.

Vigtige datoer
• Ansøgningsfrist: 13. september 2024
• Samtaler: Afholdes løbende
• Startdato: 1. januar 2025 eller efter aftale

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.
Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Frederikshavn, Flådestationen , 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6105279

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet