Banjermester til GUNNAR THORSON

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Selvstændig, empatisk og ansvarsbevist oversergent søges til en stilling ombord på GUNNAR THORSO som banjemester.
Stillingen indeholder administration og ledelse på dækket, hvor du blandt andet er ansvarlig for sætning af flydespærring.
Er du oversergent og sætter pris på en hverdag med frihed under ansvar og gode kollegaer, så er du måske vores nye DKB, hvor du bidrage til at fastholde og udvikle den operative evne for skib og besætning, med øje for fremtidens muligheder i nye miljøskibe.



Om os

GUNNAR THORSON er det ene af Søværnets to store miljøenheder i Division 32, som er underlagt 3. Eskadre. Skibet har cirka 100 operative sejldage om året. Det opererer hovedsageligt i dansk farvand og det typiske sejladsmønster er af 5-10 dages varighed.

Enhedens hovedopgave er at begrænse en olieforurenings indvirkning på havmiljøet i danske farvande, enten ved opsamling eller inddæmning.
Derudover indgår skibet naturligt i øvrige nationale opgaver som søredning, farvandsovervågning, træning med andre danske og udenlandske miljøenheder, være platform for andre nationale kapaciteters træning, egen uddannelse og intern træning samt uddannelse af kadetter.

Skibet har kun én besætning og derfor varter besætningen også skibet ved henlæggelse i basehavn herunder vagten – både almindelig basehavnsvagt og som en del af skibets mobile miljøberedskab (MMB).

Besætningen som består af 16 mand, har et godt sammenhold og trives i en uformel tone hvor alle har medindflydelse på skibets aktiviteter.
Har du et ønske om fysisk træning i hverdagen har vi vores eget træningslokale ombord.

I de perioder hvor METTE MILJØ ikke er operativ, overgår GUTH til 2 timers varsel.
GUTH besætning er i den forbindelse på 2 timers varsel (tilkaldevagt) fra hjemmet.

Besætningen består af i alt 16 mand, som alle er med til at sørge for et positivt og engageret arbejdsmiljø ombord.


Om stillingen

Stillingen som banjemester bl.a. har følgende arbejdsopgaver:
• Personelforvaltning i samarbejde med NK
• Skibsregnskab
• Tastning af løn
• Rejseafregning
• Materielforvaltning af dæksmateriel, herunder miljø grej
• BM indgår i landlovsvagten under sejlads.
• BM indgår i vagten under ophold på FLS FRH.
• Røgdykker og Indsatsleder
BM er samtaleleder for skibets 5 dæksfolk og kokken.
BM er leder af agterdækket under de forskellige ruller og arbejde.
BM vil få en vigtig rolle ved indkøringen af nye miljøenheder.
Bemandingen af de nye miljøenheder er endnu ikke fastlagt, men det forventes at nuværende medarbejdere ombord får mulighed for tjeneste på de nye miljøskibe – dette selvfølgelig under forudsætning af at MA har de rette kompetencer.


Om dig

Vi forventer at du har erfaring som oversergent og fremstår som en robust, selvstændig og helstøbt befalingsmand. Forventningerne er endvidere at du kan formidle budskaber til ledelse såvel som den øvrige besætning på en hensigtsmæssig, anerkendende, klar og tydelig måde. Du besidder evnen til at have gang i mange opgaver, holde fokus og træffe hensigtsmæssige helhedsorienterede afgørelser. Du har erfaring med tjeneste som banjemester, gerne med erfaring fra Nordatlanten eller andre større enheder.

Kvalifikationer

- Relevante DeMars kurser, herunder
o Arbejdstidsstyring
o Myndighedsbeholdning
o Personaleadministration
o Indsatsleder
o Røgdykker med status

Nødvendige kompetencer:
Myndighedsbeholdning 904
PM moduler
Søværnets basisuddannelse
Relevant faglig uddannelse
Sikkerhedsgodkendelse til FTR
Uddannet røgdykker
Uddannet indsatsleder

Ønskelige kompetencer:
- Tanker Safety Kursus
- TAK 651 (Miljø kursus)

Helbredskrav:
- Godkendt og tastet helbreds- og tandlægeundersøgelse (blåt bevis)
- Godkendt og tastet træningstilstandsprøve

Vi tilbyder
Et alsidigt job med stor grad af selvstændighed.
En god omgangstone.
Der kan forventes ca. 100 sejldage og yderligere ca. 40-60 vagtdøgn om året

Hvis du har en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX eller HF), kan du senere som medarbejder i Søværnet søge ind på Søværnets løjtnantsuddannelse og blive officer i Søværnet. Læs mere om løjtnantsuddannelsen her (link: https://karriere.forsvaret.dk/uddannelse/soevaernet/lojtnant/


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Er du interesseret eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte NK for GUNNAR THORSON KL Peter Kjær Larsen på tlf. 41 30 99 14, e-mail 3EGUTH-NK@MIL.DK


Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Thomsen Højlund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-RTH@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 29. februar 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


OM 3. ESKADRE
3. Eskadre er en eskadre i Søværnet, som omfatter spændende og alsidige arbejdspladser, på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder.
I 3. Eskadre får du ansvar og anerkendelse, samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling.
Eskadrens opgaver omfatter sømilitære opgaver med særligt fokus på farvandene i og omkring Danmark, herunder myndighedsopgaver af permanent karakter samt civilt relaterede samfundsnyttige maritime opgaver.
3. Eskadre enheder løser Søværnets nationale opgaver 24/7/365.
Den største del af eskadrens enheder er beskæftiget med overvågning, suverænitetshåndhævelse, miljø- og transportopgaver samt søredning. Eskadrens enheder er desuden beskæftiget med uddannelse af officerselever.
Ud over de mange skibe er 3. Eskadre endvidere ansvarlig for drift af Flådestationerne Frederikshavn og Korsør, Kystredningstjenesten samt Søværnets Overvågningsenhed, med decentralt placerede enheder rundt om i landet.
3. Eskadre passer på Danmarks farvande – altid!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Flådestation Frederikshavn, Flådestationen , 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5990031

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook