Banjermester til fregatten IVER HUITFELDT

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du det, der skal til for at være en del af chefens Command Team, og kan du indgå i et bredt samarbejde på tværs af skibets divisioner? Har du flair for den personlige personaleledelse, og går du forrest som det gode eksempel for dine kollegaer? Så er stillingen som banjermester på fregatten IVER HUITFELDT noget for dig.

Om os

Fregatten IVER HUITFELDT tilhører 2. Eskadre, der opstiller enheder til maritime operationer alle steder i verden - fra humanitær bistand til krigsoperationer. Skibet er én af tre fregatter i IVER HUITFELDT-klassen, som er Søværnets største og primære kampenheder. Fregatterne er højteknologiske skibe, der kan løse en bred vifte af sømilitære opgaver – nationalt såvel som internationalt – med et fokus på områdeluftforsvar.

IVER HUITFELDT og besætningen er påbegyndt et intensivt træningsprogram, så enheden er klar til indsættelser fra årsskiftet.

På IVER HUITFELDT har vi en stærk kultur, og vi ved, at det er vores faglige stolthed, kammeratskab og positive arbejdstilgang, som gør os i stand til at stille op hvor og når, der er brug for det. Vi lægger derfor vægt på at skabe en dagligdag med et godt arbejdsmiljø, en god omgangstone og individuelle hensyn til den enkeltes privatliv, når tjenesten ellers tillader det.

På et almindeligt år har vi i gennemsnit 140 sejldage uden for basehavnen i Korsør. De bliver typisk fordelt på forskellige øvelser (typisk 10-20 dages varighed), patruljering i op til 6 uger ad gangen og/eller beredskabsperioder med sejlads af ca. 2 måneders varighed.


Om stillingen

Banjermesterens opgave er den daglige drift af Besætnings- og Administrationselementet (BA-ELM), der overordnet ledes af næstkommanderende. Elementet bemandes i det daglige af to befalingsmænd og to menige.

BA-ELM varetager den overordnede koordination af skibets personaleadministration, herunder uddannelsesvirksomhed, og forestår kontakten til eksterne myndigheder inden for disse områder. Endvidere varetager BA-ELM enhedens sekretariatstjeneste samt økonomi, herunder rejsevirksomhed.

Banjermesterens primære opgaver relaterer sig til personalehåndtering. Rådgivning og støtte til skibets ansættelsesprocesser er derfor en stor del af jobbet. BM er således besætningens omdrejningspunkt inden for hele HR-området og i sin egenskab af daglig leder af BA-ELM, fører BM tilsyn med arbejdstidsregistreringen samt økonomi- og rejsevirksomheden. BM fører desuden generelt tilsyn med opklaring og rengøring om læ.

BM er en del af skibsledelsen, som sammen med skibschefen, næstkommanderende og skibets fire divisionsofficerer træffer de overordnede beslutninger vedrørende planlægning, drift og udvikling. Rådgivning og sparring med skibsledelsen er et væsentligt element i BM stillingen, lige som banjermesteren – uagtet at denne organisatorisk er underlagt næstkommanderende – er en naturlig rådgiver for chefen i HR-spørgsmål.
Udover at varetage de primære opgaver indgår du i tørnen som vagtassistent såvel i havn som i søen, ligesom du i klart skib fungerer som Rover i samarbejde med næstkommanderende.


Om dig

Du er seniorsergent og har en bred erfaring fra din tjeneste i Søværnet. Du er energisk, effektiv og villig til at tage ansvar for den komplekse opgave, det er at få besætning og skib til at fungere som en enhed. Du trives med processer og nytænkning samt udvikling af mennesker og organisationer. Du er i besiddelse af en naturlig ”can do” mentalitet, går forrest og fremstår som det gode eksempel i opgaveløsningen og den personlige fremtræden, og derigennem fungerer som en naturlig leder af sergentgruppen om bord.
at du er mødestabil og i stand til at arbejde selvstændigt såvel som i team, og at du har et godt netværk og løbende udvikler dette.

Kvalifikationer
Det vil være en fordel, såfremt du har sejladserfaring fra fregatter eller støtteskibe samt har kendskab til principperne for arbejdsfordelingen i besætningen under indsættelse i operationer herunder principperne for den interne og eksterne kamp.
Du har gennemført relevante administrative kurser, herunder:
DeMars Grundkursus.
DeMars-908M arbejdstidsstyring MIL.
DeMars-910 Rejsestyring.
DeMars-916 Disponent arbejdstid.
DeMars-921 Disponent Rejser.
DeMars-926 Personaleadministration, del 1 og del 2.
Du skal endvidere være erklæret, eller kunne erklæres, egnet til udsendelse i internationale operationer.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Korsør.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte næstkommanderende på IVER HUITFELDT, OK Kenneth Buur Jensen, 2e-iver-nk@mil.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail FPS-BDY@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 11. juni 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse 1. december 2023.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt.
Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.
2. Eskadre består af moderne højteknologiske luftforsvarsfregatter og antiubådsfregatter. 2. Eskadre arbejder kontinuerligt for at være en god og attraktiv arbejdsplads, og vores opgave som styrkeproducent er, at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at yde optimalt for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Frederikshavn, Flådestationen 1, 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183395&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5839675

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet