Ansættelseskoordinator til Koordinationssektionen ved CMS i Frederikshavn

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du mod på ”on-boarding” af nyt personel til hele Søværnet i en nyoprettet sektionen og stilling ved Center for Maritim Uddannelse og Skibssikkerhed (CMS) så bør du helt sikkert læse dette jobopslag og sende os din ansøgning.

Om os

Center for Maritim Uddannelse og Skibssikkerhed (CMS) er et kompetencecenter, der er underlagt Søværnskommandoen og geografisk placeret i henholdsvis Bangsbo, Frederikshavn og i Hvims, Aalbæk, 20 km nord for Frederikshavn. CMS har i alt 65 medarbejdere.

CMS er ansvarlig for uddannelser og træning inden for en række grundlæggende maritime uddannelser, samt uddannelser inden for maritim sikkerhed. Vi er typisk første mødested for personale, der begynder i Søværnet. Vores fokus i uddannelserne er på funktionsniveauerne M100 og M200, hvor efteruddannelserne dog henvender sig bredt til alt personel i Søværnet, samt til det øvrige Forsvar inden for særlige områder.

Uddannelserne foregår primært ved CMS, hvilket vil sige enten i Bangsbo eller Hvims, samt i nærområdet, hvor de nødvendige undervisnings- og indkvarteringsforhold er til stede, f.eks. skydebaner, skydesimulator, brandskrog, Damage Control Unit (DCU) og Chemical Trainer Unit (CTU).

For at imødese enhedernes behov gennemføres der i stigende grad en række uddannelser om bord på Søværnets enheder. CMS bidrager også med Seariders til understøttelse af Danish Safety And Readiness Check (DANSARC).

Vores ledelsesfokus er pligt, vilje og motivation. Det må gerne være sjovt at være på CMS, men det er ikke for sjovt. Det omsætter vi til handling gennem anerkendende ledelse, hvor vi forpligter os på at opnå succes som én enhed. Derfor er der en forventning til alle på CMS om, at de kan og tør stille spørgsmål så faglighederne leverer den kvalitet i uddannelserne, som vi stræber efter at yde.

Om stillingen

CMS nyligt oprettede sektion, Koordinationssektionen Én Indgang, er på nogle områder fortsat under udvikling, men de allerede fastlagte opgaver i sektionen er:

- Håndtering af ”Det Brede Opslag” for Søværnet
- Onboarding af værnepligtige der ønsker ansættelse i Søværnet
- Koordinering og administrations af KI/KU-ansættelser
- Koordinering og administration af lærlingeområdet i Søværnet
- Koordinering og administration af Løjtnanter i det tredje spor
- Koordinering af job- og karriedage i samarbejde med N7 Brandingsektion

Du skal være med til at definere og drifte sektionens opgaveportefølje og udarbejde processer for opgaverne.

Du bliver den fjerde kollega i sektionen, der nu består af en sektionschef, en civile medarbejder, som primært håndterer lærlingeområdet og en oversergent som assisterende ansættelseskoordinator, men vi har brug for dig, der kan sætte retning, og være ansvarlig for ansættelseskoordinationen.

Ud over håndtering af værnepligtige og lærlinge, håndterer sektionen forvaltning af marineelever, KI/KU, bachelorpraktikanter og løjtnanter på kompetencegivende uddannelse før og under uddannelse inden tilgang til den operative struktur.

En anden væsentlig del af stillingen bliver i samarbejde med den øvrige del af CMS organisation, heriblandt elementet for basisuddannelserne, og SVK Brandingsektion, at sørge for, at Søværnet ”kommer ud over kanten” til ungdomsgenerationen, der skal se Søværnet som en attraktiv arbejdsplads.

Du skal i samarbejde med sektionschefen, skulle afdække, udvikle og pleje samarbejdsrelationer, der etableres i Søværnet og i Forsvaret, og ligeledes med relevante civile organisationer og institutioner.

Endvidere skal du støtte i arbejdet omkring sektionens videre organisering og struktur for, at Koordinationssektionen En Indgang kan håndtere personale fra første mødedag i Søværnet og frem til tjenesten som Safe to Sail i sejlende enheder eller i landstrukturen.

Koordinationssektionen vil være center of excellence i relation til at skabe solide og gode ansættelser til Søværnet.
Det er ubetinget vigtigt, at du har et godt kendskab til primært Søværnets struktur samt kendskab til Forsvarets øvrige struktur og organisering. Hvis du har erfaring fra personaleadministration f.eks. som Banjermester, eller fra Forsvaret Personalestyrelse, er det en fordel for dit virke.
Stillingen og sektionen er organisatorisk underlagt CMS, men du skal altid holde dig for øje, at du som en del af sektionen også er hele Søværnets person, der skaber troværdige ansættelsesforløb til gavn for Søværnet.

Med baggrund i et godt kendskab til Forsvaret, Søværnets enheder og deres mangeartede opgaver, er du en naturlig sparringspartner for nøglepersoner i Søværnet inden for personaleansættelsesområdet.

Om dig

Du er seniorsergent (M231), eller velbedømt oversergent (M221) fra Søværnet, der er på vej mod udnævnelse.

Som ansættelseskoordinator skal du blandt andet:
- Fungere som sagsbehandler inden for områderne ”personelforvaltning”, og kan udstikke rammer for sektionens øvrige medarbejdere.
- Varte og foranstalte ansættelse af kampinformations- og kommunikationspersonel ansat i CMS struktur.
- Fungere som ansættelseskoordinator for personelgrupperne M100 (M200)
- Prioritere BTS- og SBU-pladser i koordination med blandt andet eskadrer og SVK.
- Selvstændigt behovsafklare og analysere prioritering af BTS og SBU-pladser og drage beslutning herom
- Drage beslutninger om procesdannelser, og optimering af samme, inden for Koordinationssektions opgaveportefølje.
- Assistere sektionschefen med procesbeskrivelser for ansættelse i Søværnet
- Være stedfortræder for sektionschefen i dennes fravær
- Støtte sektionens øvrige medarbejdere i ansættelseskoordinationen for Søværnet, herunder dækspersonel, forplejningsgaster og lærlinge.
Som ansættelseskoordinator skal du deltage i eksterne mødefora og kunne indgå samarbejdsaftaler blandt andet med FPS Rekruttering, FPS Selektionssektion samt eksterne civile uddannelsesinstitutioner, ligesom der er en forventning om, at du deltager i statusmøder med SVK N7B, Eskadre, SCA mv.

Det er et plus, hvis du har erfaring inden for det administrative- og/eller HR-området, men ikke et krav. Du har et godt kendskab til Forsvarets IT-systemer f.eks. DeMars og WorkZone, og erfaring med sagsbehandling og kan formulerer dig sikkert på skrift og i tale.

Ligeledes er det ønskeligt, at du har sejlerfaring.

Du er struktureret og kan opbygge systemer og processer, der sikrer, at sektionen fremstår serviceorienteret. Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde med en høj grad af selvstændighed, og igangsætte løsninger inden for rammerne af CMS ledelseshensigt.
For at få succes i denne rolle kræver det, at du trives med at tage ansvar, at du har lyst til at lære og kommer med et stort engagement, som du kan bringe aktivt ind i sektionen. Samtidig er du ikke bange for at bede om hjælp, når du er i tvivl.
Vi ser gerne du finder det naturligt at understøtte Søværnets traditioner, og har fokus på, at CMS er orlogsmæssigt korrekt udhalet.

Helbredskrav:
Bestået Forsvarets Basiskrav
Blåt bevis

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Koordinationssektionen Én Indgang ved CMS, chefsergent Betinna Juhl, SC-CMS-CHKE@fiin.dk tlf.: + 45 728 55232 alternativt næstkommanderende ved CMS, orlogskaptajn Anne Elvira Enkelund, SC-CMS-NK@fiin.dk, tlf.: +45 728 55102.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Thomsen Højlund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-RTH@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 14. januar 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter.
Stillingen er til besættelse 1. marts 2024.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Flådestation Frederikshavn, Flådestationen , 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953768

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet